Social

Προς επισκευή το αθλητικό πάρκο της Φάρκαινας, τρόπους για να περιοριστούν οι βανδαλισμοί ψάχνει ο Δήμος (vid)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εφαρμογής ωράριού λειτουργίας ή τοποθέτησης καμερών

Θέμα ημερών είναι η δημοπράτηση της επισκευής του ταρτάν στο αθλητικό πάρκο της Φάρκαινας καθώς και άλλες παρεμβάσεις στο χώρο.

 Η χρηματοδότηση ύψους 100.000€ είναι εξασφαλισμένη από το Υπ. Εσωτερικών μετά την πλημμύρα της 11ης Σεπτεμβρίου με τον Δήμαρχο Γ. Μαλαφη να επισημαίνει ότι πιθανά το έργο να ξεκινήσει από Σεπτέμβρη μιας και το πάρκο θα πρέπει να παραμείνει κλειστό το διάστημα που θα διαρκούν τα έργα.

Βασικό ζητούμενο είναι και παραμένει η συντήρηση του χώρου,  με τον Δήμαρχο να μιλά για καθημερινούς σχεδόν βανδαλισμούς που οδηγούν την δημοτική αρχή να σκέφτεται μέτρα προστασίας, όπως η εφαρμογή ωραρίου λειτουργίας ή η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας αν επιτραπεί στο Δήμο.  Επιπλέον ο Δήμαρχος υπενθυμίζει ότι τα πρόστιμα για βανδαλισμούς είναι υψηλά και καλεί τον κόσμο να σεβαστεί την δημοτική περιουσία.

Περισσότερα Νέα

Μελέτες για την “θωράκιση” των παραλιακών οικισμών απο τους νοτιάδες χρηματοδοτεί ο Δήμος

Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Χίου εντάχθηκαν χτες, μετά από τροποποίηση, οι μελέτες για την...

Πρόστιμο για εγκατάλειψη σκύλου στη Χίο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, για παράβαση της νομοθεσίας...

Διακόπτονται μέχρι 22 Απριλίου τα δρομολόγια απο Μυτιλήνη για Τουρκία

Αναστέλλονται έως την Τετάρτη 22 Απριλίου τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, με τα οποία συνδέονται τα λιμάνια...