Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου

Ποιοί είμαστε

ΠΑΤΡΙΔΑ MEDIA GROUP

Καλβοκορέση 3, Χίος

τηλ: 2271042100

Email: [email protected]

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://tvpatrida.gr

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Η ιστοσελίδα μας συλλέγει μόνο τεχνικά δεδομένα, και πιο συγκεκριμένα πληροφορίες σχετικά με τα cookies.

Φόρμες Επικοινωνίας

Η φόρμα επικοινωνίας μας δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δεδομένα που εισάγετε αποστέλλονται στον διαχειριστή της σελίδας μέσω email.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Αναλυτικά στοιχεία

Η σελίδα χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics για να συλλέξει στοιχείων επισκεψιμότητας (analytics) και στατιστικά αναφορικά με την ιστοσελίδα.

Με ποιούς μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Η εταιρεία μας δεν μοιράζεται προσωπικά δεδομένα με κανέναν τρίτο.

Πως προστατεύουμε τα στοιχεία σας

Θα λάβουμε τις λογικές, απαραίτητες προφυλάξεις για την αποφυγή απώλειας, κακής χρήσης ή αλλοίωσης των προσωπικών σας στοιχείων. Φυσικά, η μεταφορά των δεδομένων διαδικτυακά είναι εγγενώς ανασφαλής και συνεπώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που αποστέλλονται διαδικτυακά.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2023

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2022