Social

Μουσική βραδιά αγάπης από τον Σύλλογο «Άρτιον» για την ασθενή μαθήτρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου

Ενώνοντας δυνάμεις με το καφέ-μπαρ Dalouz , o Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄, με πλήθος εθελοντών ερασιτεχνών και επαγγελματιών μουσικών και τραγουδιστών διοργανώνουν Μουσική Βραδιά Αγάπης με Τραγούδια της Καρδιάς , την Κυριακή 19 Ιουλίου , στις 8.30 μ.μ. , στο Daluz ( Κοντάρι παραλία).

Ο ευγενής σκοπός της εκδήλωσης είναι να γεμίσει με τον οβολό των θαμώνων ο κουμπαράς που θα υπάρχει εκεί για την ασθενή μαθήτρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χίου και τη στήριξη της οικογένειάς της.

Την  ορχήστρα αποτελούν ο Γιώργος Φαραντάκης-μπουζούκι, ο Σάκης Σεζένιας -κιθάρα και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου – τραγούδι.

Οι φίλοι και τα μέλη του ΄΄ΑΡΤΙΟΝ ΄΄που θα πλαισιώσουν την ορχήστρα με τραγούδια της καρδιάς τους είναι οι: Στέλιος Κουμπιάς, Δημήτρης Ζαφείρης, Νάνσυ Λινάρδου, Μιχάλης Κοντούδης, Κυριάκος Μπαλλής,  Δώρα Βαβούλα, Βάσω Κριτάκη. Επίσης, ο Σίμος Καραολάνης με το τουμπελέκι του, ο Νώντας Συλαϊδής με το μπουζούκι του και ο Νώντας Ζηριάς στο τραγούδι.

Μαζί τους θα είναι και ο Μπάμπης Κοιλιάρης με μπαγλαμαδάκι  και την παρέα του ΄΄Κανταδόροι Κοφιναίοι΄΄.

Το μικρόφωνο θα είναι ΄΄ανοικτό΄΄ και στους θαμώνες που θέλουν να πουν κι ένα τραγουδάκι. Ο χορός…επιβάλλεται.

Όσοι-σες θα  βρεθούν στον όμορφο αυτόν παραλιακό  χώρο  μπορούν να απολαύσουν ποτό ή φαγητό επιλογής τους.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

Τηλ 6936620096.

Περισσότερα Νέα

Φωτιά στα Μεστά

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στην περιοχή των Μεστών. Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου...

Μηχανικός του κρουαζιερόπλοιου Azamara έφυγε από τη ζωή

Έχασε τη ζωή του 60χρονος μηχανικός του κρουαζιερόπλοιου "Αzamara" που έφτασε στο λιμάνι της Χίου. Ο...

*”Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν ξεπουλήθηκα.” (Με την Αργεντινή του Ντιέγκο “των από κάτω”)

Γράφει ο Βασίλης Μαυρέλος: “Με γοητεύει η ικανότητα του ποδοσφαίρου να είναι όμορφο. Όταν το παιχνίδι...