Social

«ΕνισΧίω» με το βλέμμα στην πρωτεύουσα νεολαίας (pics)

Ανοικτή συνάντηση γνωριμίας διοργάνωσε ο νεοσύστατος Σύλλογος Νεολαίας Χίου «ΕΝΙΣΧΙΩ» την Παρασκευή  στο Perivoli, παρουσία πλήθους κόσμου κυρίως της νέας γενιάς.

Στο πλαίσιο της πρώτης εκδήλωσης συζητήθηκε η κατάθεση πρότασης ώστε η Χίος να ανακηρυχθεί πρωτεύουσα νεολαίας για το 2027 ενώ, προς αυτή την κατεύθυνση, υπάρχει η συνεργασία με τον Δήμο Χίου.

Ακόμη, πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση για τις δράσεις του Συλλόγου ενώ παρουσιάστηκαν οι ομάδες εργασίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Χίου, Σταύρος Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, Κλέαρχος Χρύσης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Γιώργος Χριστάκης.

Περισσότερα Νέα

Εγκαινιάστηκε η Στέγη Αγάπης στο Χαλκειός

Τα εγκαίνια ενός διαμορφωμένου ειδικού χώρου , εντός της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Χαλκειός ,...

Από τις Οινούσσες… στα αστέρια!

Το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Οινουσσών «Θαλασσοχρώματα» συνεχίζει το μεγάλο του ταξίδι, αυτή τη φορά πέρα από...

Ιερό Ευχέλαιο και Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου

Μέ τήν Χάρη τοῦ Θεοῦ, τήν Τετάρτη  12η Αὐγούστου 2026, προεόρτιο ἡμέρα τῆς ἑορτῆς τῆς Κοιμήσεως τῆς...