Social

«Πράσινο φως» για τη γραμμή Λαύριο – Μεστά

«Πράσινο φως» αναμένεται να ανάψει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για τη νέα ακτοπλοϊκή γραμμή Λαύριο – Μεστά.

Όπως ενημέρωσε ο Βουλευτής Χίου της ΝΔ, Νότης Μηταράκης, το Σ.Α.Σ. θα συνεδριάσει την Τρίτη και αναμένεται να εγκρίνει τη γραμμή Λαύριο – Μεστά.

Η ανάρτηση του Ν.Μηταράκη:

Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήσαμε με τον Φορέα Τουρισμού στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανταποκρινόμενοι στο πάγιο αίτημα των τουριστικών, επαγγελματικών και οικονομικών φορέων του νησιού μας, ορίστηκε για την Τρίτη 02/06 η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.).

Κατά τη συνεδρίαση αναμένεται να εγκριθεί η νέα ακτοπλοϊκή γραμμή ΛΑΥΡΙΟ – ΜΕΣΤΑ, μια σημαντική εξέλιξη που ενισχύει τη συνδεσιμότητα του νησιού μας, διευκολύνει κατοίκους και επισκέπτες και στηρίζει ουσιαστικά την τοπική οικονομία και τον τουρισμό.

Συνεχίζουμε με συνέπεια να διεκδικούμε και να προωθούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της Χίου.

Περισσότερα Νέα

Κοντά στην πραγματοποίηση ενός ονείρου για τα παιδιά με αυτισμό

Ένας στόχος ζωής βρίσκεται κοντά στην υλοποίηση για τους γονείς που έχουν παιδιά με αυτισμό....

Ένα ακόμα «καμπανάκι» για την αιμοδοσία του νοσοκομείου (vid)

«Καμπανάκι» για μια ακόμα φορά για την ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού της αιμοδοσίας Χίου χτύπησαν...

Πανελλαδικές: Πρεμιέρα χωρίς προβλήματα και με θέμα τη μοναξιά (vid)

Χωρίς προβλήματα και με ένα θέμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άνοιξε η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων...