Social

Νέος ανάδοχος για τον δρόμο της Αγ. Ειρήνης στα Ταμπάκικα (vid)

Στην εταιρεία Πυλώνας με έκπτωση 6% κατοχυρώθηκε το έργο για την ολοκλήρωση του έργου που αφορά τον δρόμο της Αγ. Ειρήνης στα Ταμπάκικα.

Στη σημερινή δημοτική επιτροπή άναψε το πράσινο φως ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και η νέα εταιρεία να αναλάβει να ολοκληρώσει τον δρόμο στα Ταμπάκικα.

Εκεί λόγω καθυστερήσεων της Αρχαιολογίας που πραγματοποιεί παράλληλα ανασκαφές  το έργο έχει προχωρήσει μόλις στο 20% , με τον πρώτο ανάδοχο να το εγκαταλείπει και έτσι να ορίζεται νέος ανάδοχος που θα αναλάβει να τελειώσει τον δρόμο που θα συνδέει τα Ταμπάκικα με την οδό Ράμνης στο π. ΙΚΑ.

Περισσότερα Νέα

Άμεση έναρξη εργασιών για το νέο Ειδικό Σχολείο και μέτρα ασφαλείας για 9ο Δημοτικό και 5ο Νηπιαγωγείο

Την άμεση έναρξη των εργασιών για την ανέγερση του νέου Ειδικού Σχολείου με ταυτόχρονη λήψη...

Λύση για τις υπεραστικές συγκοινωνίες της Χίου

Εγκρίθηκε άμεσα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η πρόταση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για...

Η Βολισσός καλεί οικογένειες με παιδιά για να φοιτήσουν στα σχολεία της

Ο «Σύλλογος Φίλων Σχολείων Βολισσού», με σταθερό στόχο τη στήριξη και ενδυνάμωση των σχολείων της...