Social

Να βρεθεί χώρος για την ανέγερση νέου μουσικού σχολείου ζητά η ΕΛΜΕ (vid)

Την ανάγκη εξεύρεσης χώρου για την ανέγερση νέου μουσικού σχολείου επισημαίνει η ΕΛΜΕ Χίου, με τον πρόεδρο Μ. Μικέδη να δηλώνει ότι η Ένωση θα ξεκινήσει την προσπάθεια  σε αυτή την κατεύθυνση.

Με αφορμή τη διαμαρτυρία γονέων για το γεγονός ότι μόνο 24 παιδιά θα γίνουν φέτος δεκτά στο σχολείο  λόγω έλλειψης χώρων, η ΕΛΜΕ τονίζει ότι είναι απαράδεκτο να υψώνεται ένα τέτοιο εμπόδιο σε παιδιά που θέλουν να φοιτήσουν στο μουσικό εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.

«Θα πρέπει να υπάρξει ένας μόνιμος σχεδιασμός» τόνισαν τα μέλη της ΕΛΜΕ, υπενθυμίζοντας ότι το ακίνητο στο οποίο στεγάζεται σήμερα το σχολείο ανήκει στο Νοσοκομείο.  Σε κάθε περίπτωση τα μέλη της Ένωσης τόνισαν ότι θα σταθούν δίπλα στους γονείς αλλά και στους συναδέλφους τους, με   δεδομένο παράλληλα τον ισότιμο χαρακτήρα όλων των δημόσιων σχολείων.

Περισσότερα Νέα

Τα Πατρικά στην ελληνική πεντάδα για το «Καλύτερο Χωριό 2026» (vid)

Τα Πατρικά είναι ένα από τα πέντε χωριά που επέλεξε ο ΕΟΤ για να εκπροσωπήσουν...

Έρχεται το 3ο NHSEA Street Art Festival 2026 από την ΠΕΚΕΒ

Η Προοδευτική Εκπολιτιστική Κοινωνική Ένωση Βροντάδου (ΠΕΚΕΒ), σε συνεργασία με τον Δήμο Χίου, διοργανώνει το...

Γιορτή αιμοδοσίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη (vid)

Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη η 14η Ιουνίου και το τμήμα αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου διοργάνωσε...