Social

Γ.Μαλαφής: Τα μαγαζιά πρέπει να είναι ανοικτά Κυριακές με πολλούς επισκέπτες (vid)

Την άποψή του ότι τις Κυριακές που καταφθάνουν κρουαζιερόπλοια και, γενικά, μεγάλη άφιξη επισκεπτών τα μαγαζιά θα πρέπει να ανοικτά εξέφρασε ο Δήμαρχος Χίου, Γιάννης Μαλαφής.

Σε δηλώσεις του με αφορμή την υπογραφή του στην απόφαση για λειτουργία καταστημάτων Κυριακές και αργίες στην παραλιακή ζώνη της Χίου, ο κ.Μαλαφής ξεκαθάρισε ότι έπραξε με βάση το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου, προσθέτοντας ότι εφόσον ζητηθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο η λειτουργία καταστημάτων και σε άλλες ζώνες τότε θα την υπογράψει.

«Κάνουμε αυτό που μας ζητήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Χίου», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Μαλαφής που δήλωσε ότι «δεν μπορεί όταν έρχονται πολλοί επισκέπτες στο νησί να μην έχουν μαγαζιά ανοικτά για να μπορούν να ψωνίσουν».

Όσον αφορά την διαμαρτυρία του Εργατικού Κέντρου γιατί δεν προσκλήθηκε σε διαβούλευση για το θέμα, ο κ.Μαλαφής εκτίμησε ότι είχε προηγηθεί διαβούλευση για το θέμα από τον Εμπορικό Σύλλογο Χίου ενώ για τις τουριστικές ζώνες, υποστήριξε ότι αυτό αφορά θέμα ενδοσυνεννόησης.

Περισσότερα Νέα

Την εγκατάσταση των Seatrack στις παραλίες από τον Δήμο περιμένουν τα άτομα με αναπηρίες (vid)

Προβλήματα αλλά και καθυστέρηση στην εγκατάσταση των seatrack, των μηχανημάτων που επιτρέπουν σε άτομα με...

«Οι Νεφέλες» από τη Θεατρική Ομάδα Χίου στο Ομήρειο (vid)

Μετά την πρεμιέρα που έγινε στο νησί της Ίμβρου για τους έλληνες ομογενείς, η Θεατρική...

Με πρωταγωνιστές τα βότανα της Χιακής γης το 5ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας (vid)

Το 5ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας επιστρέφει στις 13 και 14 Ιουνίου 2026 με θέμα «Βότανα –...