Social

Απεντάχθηκε το 1/3 των προγραμμάτων του Υπουργείου Ναυτιλίας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης (vid)

Σε συνολικά 33 εκ. ευρώ φτάνουν τα έργα που έχουν απενταχθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και αφορούν το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Την προβληματική αυτή κατάσταση ανέδειξε σε δηλώσεις του ο Βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Μιχαηλίδης, σημειώνοντας ότι το συνολικό πρόγραμμα του Υπουργείου Ναυτιλίας αφορούσε εντάξεις προγραμμάτων 92 εκ. ευρώ, εκ των οποίων το 1/3 έχει απενταχθεί και αφορούσαν σημαντικά έργα για τους νησιώτες.

«Από το 2019 19 δις έχουν πάει σε απευθείας αναθέσεις, να τα σκεφτεί αυτά ο κόσμος όταν λέει ότι μετά τον Μητσοτάκη τι;»

Παράλληλα, ο Σταύρος Μιχαηλίδης στάθηκε στην απόφαση του ΣτΕ να ακυρώσει τα «βερμπαλιστικά σχέδια» της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στη χώρα.

Περισσότερα Νέα

Μηταράκης: Απαράδεκτο να πλημμυρίσει το αεροδρόμιο, πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες

Σε ανάρτηση με αφορμή το...ναυάγιο στο αεροδρόμιο της Χίου προχώρησε ο Βουλευτής Χίου της ΝΔ,...

«Αγνώστου ιδιοκτήτη» ακόμα και το πρώην Δημαρχείο Νενητών (vid)

Με αφορμή τη συζήτηση για το νεοκλασικό της Απλωταριάς, τέθηκε στη Δημοτική Επιτροπή από τον...

Στην τελική ευθεία οι μελέτες για το νεοκλασικό της Απλωταριάς (vid)

Ολοκληρώνονται οι μελέτες για το νεοκλασικό κτήριο της Απλωταριάς, με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Δ.Πατελίδα...