Με μεγάλη επιτυχία η «Μουσική Βραδιά Αγάπης» στα Καρδάμυλα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η «Μουσική Βραδιά Αγάπης» στα Καρδάμυλα.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος “ΆΡΤΙΟΝ”, σε συνεργασία με την υπεύθυνη Πολιτιστικού Προγράμματος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμύλων, Δώρα Σαββοπούλου, στο “Apothiki cafe-bar” στο Μάρμαρο Καρδαμύλων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής, ο Δήμαρχος Χίου Γιάννης Μαλαφής, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού , Αναστασία Γαλάνη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παντελής Μπουγδάνος
καθώς και ο κ. Μιχάλης Μαυρής, πολύτιμος υποστηρικτής της εκδήλωσης.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στη συγκινητική πράξη αγάπης του κ. Κωνσταντίνου και της κας Νίνας Θεοδωράκη, οι οποίοι, εις μνήμη των γονέων τους Μιχαήλ και Μαρίας, προσέφεραν όχι ένα αλλά τρία κλιματιστικά σώματα.
Ένα θα καλύψει τις ανάγκες του Παιδικού Σταθμού Καρδαμύλων, ενώ τα άλλα δύο θα δοθούν στη Δημοτική Κοινότητα Καρδαμύλων, αφήνοντας πολύτιμη παρακαταθήκη στον τόπο μας.
Παράλληλα, τα έσοδα από τον κουμπαρά της βραδιάς έφτασαν στο ποσό των 1.000 ευρώ. Το ποσό παραδόθηκε στην παιδαγωγό του Παιδικού Σταθμού Καρδαμύλων, κα. Αγγελική Σκαπινάκη, και θα διατεθεί για την εγκατάσταση του κλιματιστικού σώματος, ενώ το υπόλοιπο θα καλύψει ανάγκες του Σταθμού.
“Εξαιρετική υπήρξε η παρουσία και η συμβολή του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΥ ΖΗΝ «Άρτιον», με τον οποίο είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε ξανά. Θερμές ευχαριστίες στην πρόεδρο κα.Βάσω Κριτάκη, στα μέλη και στους εθελοντές για τη στήριξή τους.
Ευχαριστούμε από καρδιάς το ΚΔΑΠ Καρδαμύλων για τα υπέροχα αναμνηστικά που προσφέρθηκαν στους εθελοντές του «Άρτιον» και στους μουσικούς μας, καθώς και τον κ. ΣιδερήΤσαλίκη που κάλυψε το χρηματικό ποσό για τους καλλιτέχνες.
Τη βραδιά πλαισίωσαν οι καταξιωμένοι μουσικοί Θεοδώρα Παπαδοπούλου, Αργύρης Κουργιάς και Σάκης Σεζένιας, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές μέσα από τη μουσική τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που παρευρεθήκατε και στηρίξατε έμπρακτα τον σκοπό. Αποδείξατε για άλλη μια φορά ότι όταν η μνήμη γίνεται αγάπη και η αγάπη προσφορά, τότε γεννιούνται έργα που μένουν ζωντανά στον τόπο μας και στις καρδιές μας“, ανέφερε στη δήλωσή της η Δώρα Σαββοπούλου.