Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019
21 C
Chios
  • Αρχική
  • Κοινωνία

Social

Ζητήματα και προτάσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού από την ΟΕΒΕ

Σε σχετική εκδήλωση στα γραφεία της

Παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου τα αποτελέσματα της έρευνας του ερωτηματολογίου που σκοπό είχε να διερευνήσει την υφιστάμενη κατάσταση αλλά και τις ανάγκες των επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής του νησιού και να προτείνει τα κατάλληλα μέτρα για να βοηθήσουν στη βελτίωση των υποδομών, τη σωστή ανάδειξη της περιοχής και την ανάπτυξη του τουρισμού.

Ο ομιλητής Δημήτρης Κυτριλάκης, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Διαμερισμάτων και Εξοχικών Κατοικιών «Όμηρος» και Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕ Χίου σημείωσε πως στην έρευνα πήραν μέρος 365 άτομα με τον κύριο όγκο από την πόλη της Χίου, από τα στοιχεία της οποίας διαφαίνεται η δύσκολη κατάσταση του τουρισμού στη Χίο ένεκα της δυσλειτουργίας βασικών υποδομών (αεροδρόμιο, λιμάνι), της ακρίβειας στα εισιτήρια και της χαμηλής παροχής υπηρεσιών με την μεγάλη πλειοψηφία των ερωτηθέντων να απαντά πως η προηγούμενη σεζόν ήταν από μέτρια ως κακή.

Περισσότερα Νέα

Τροχαίο δυστύχημα στο Καστέλλο, έχασε τη ζωή του 32χρονος

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης ο συμπολίτης Στ.Πάσσας...

Διαθέτω χρόνο, γνώση και διάθεση για να προσφέρω στον τόπο μου

Ο αντιπλοίαρχος ε.α. Χάρης Μπουρνιάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σύμπραξη Δημιουργίας», παραχώρησε συνέντευξη...

Μόνη λύση για το επόμενο βήμα στη Χίο η «ΣυμμαΧία αξιών»

Το πρόγραμμα της «ΣυμμαΧίας αξιών» έτσι ώστε η Χίος να κάνει το επόμενο βήμα παρουσίασε...