Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
20 C
Chios

Social

Ζητά λύση στη μεταφορά μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου ο Σύλλογος Γονέων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Χίου διαμαρτύρεται για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη μεταφορά των μαθητών του σχολείου από και προς τις οικίες τους.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, 13 μαθητές από το σύνολο των 41 μαθητών του σχολείου, αδυνατούν να προσέλθουν στη σχολική μονάδα, επειδή δεν έχει εγκριθεί ακόμη η μεταφορά τους από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, παρά τις σχετικές ενέργειες που έχουν ήδη διενεργηθεί από τον Ιούνιο του 2020 (και εκ μέρους του σχολείου και εκ μέρους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου).

«Είναι άξιον απορίας πώς η Περιφερειακή Ενότητα Χίου που διαθέτει μεγάλο αριθμό υπηρεσιακών οχημάτων, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτόν τον μικρό αριθμό μαθητών, μέχρι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την οριστική λύση του προβλήματος.

Θεωρώντας ότι η τοπική κοινωνία οφείλει να θέτει σε προτεραιότητα θέματα παιδείας και μάλιστα ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, απαιτούμε την άμεση επίλυση του προβλήματος της μεταφοράς των μαθητών του Σχολείου μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Νέα

Τα τμήματα της «Αρμονίας» για τη νέα σεζόν – Το πρόγραμμα

Ο Παγχιακός Όμιλος Μουσικής Παιδείας «Η Αρμονία» ενημερώνει ότι για το έτος 2020-2021 θα λειτουργήσουν...

Χίος Μπροστά: «Ο Δήμαρχος δεν κατάλαβε τίποτα από τη συνεδρίαση του Δ.Σ.»

Απάντηση στις δηλώσεις του Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, από το "Χίος Μπροστά", με τον συνδυασμό...

Χειροτονήθηκε διάκονος ο Θεόφιλος Τσιγκαλάγης

Τήν 18ην Ὀκτωβρίου 2020, ἡμέραν Κυριακήν, ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρῶν καί Οἰνουσσῶν κ. Μᾶρκος,...