Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
8 C
Chios

Social

«Υπεύθυνη στάση η μη δημιουργία δομής στα ακριτικά νησιά μας» (vid)

«Και επισήμως ο Δήμαρχος συντάχθηκε με τον Υπουργό στην καταστροφική πολιτική του  για το μεταναστευτικό» δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Χίος Μπροστά» Γ.Καραβασίλης, σχολιάζοντας την χθεσινή συνέντευξη τύπου του Δημάρχου.

Ο κ. Καραβασίλης διευκρίνισε ότι η διαφοροποίηση ανάμεσα στις αντιπολιτεύσεις και στα λεγόμενα της δημοτικής αρχής έγκειται εκτός από τα αριθμητικά δεδομένα στο γεγονός ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μιλά για δομή καταγραφής και ταυτοποίησης και όχι για παραμονή 4-5 μηνών, όπως θέλουν ο Δήμαρχος και  ο Υπουργός μετανάστευσης.

Σύμφωνα με τον κ. Καραβασίλη η παράταξη του είναι κάθετα αντίθετη με την ασκούμενη και σχεδιαζόμενη πολιτική της δημιουργίας ολόκληρων πόλεων στην παραμεθόριο περιοχή και στα ακριτικά νησιά μας, χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη ως «υπεύθυνη στάση» και όχι αυτή που ακολουθεί η δημοτική αρχή.  Τέλος επέστρεψε στο Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή τους χαρακτηρισμούς περί “λαϊκιστών”.

Περισσότερα Νέα

Επικοινώνησε με μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Χίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε...

«Σπάμε τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου για την 8η Μάρτη:   Οι γυναίκες του καθημερινού...

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου “Aegean Startups 2021”

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups 2021, για την ανάδειξη...