Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020
15 C
Chios

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις με απαγόρευση λειτουργίας την Κυριακή 1η Νοέμβρη (vid)

"Μικρό καλάθι" κρατούν οι καταστηματάρχες

Η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων ξεκινά από την  1η έως και τις  14η Νοεμβρίου  και στην αγορά της Χίου, με τους εμπόρους να κρατούν  «μικρό καλάθι» με δεδομένο  ότι η αβεβαιότητα με την πανδημία του κορονοϊού είναι διάχυτη.

Σε κάθε περίπτωση οι καταστηματάρχες αναμένεται να προχωρήσουν σε σημαντικά ποσοστά εκπτώσεων επιζητώντας μια ανάσα, με τον εμπορικό σύλλογο και την Πρόεδρο Β. Αμπαζή να διυκρινίζει ότι πρόκειται  για εκπτώσεις και όχι  για προσφορές.

Όσον αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 1η Νοέμβριου, ο εμπορικός σύλλογος έχει ταχθεί κατά της λειτουργίας των μαγαζιών  την Κυριακή με εξαίρεση  3 Κυριακές το χρόνο. Παράλληλα η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Περισσότερα Νέα

«Εξ’ αποστάσεως» εξυπηρέτηση….με καλάθι στο Δήμο Χίου

Έναν διαφορετικό τρόπο προκειμένου να εξυπηρετούνται οι δημότες, χωρίς να εισέρχονται στο κτήριο του ΚΕΠ,...

Μονόδρομος το ηλεκτρονικό εμπόριο και για τους Χιώτες καταστηματάρχες

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι έμποροι και επιχειρηματίες που βλέπουν ότι το άνοιγμα του λιανεμπορίου θα καθυστερήσει,...

«Η άφιξη προσφύγων/μεταναστών στα Κεραμεία καταρρίπτει το μύθευμα κυβέρνησης και Ν.Μηταράκη» (vid)

Ως απόδειξη της κατάρρευσης του «μυθεύματος κυβέρνησης και Νότη Μηταράκη» για αποτελεσματική προστασία των συνόρων...