Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020
30 C
Chios

Social

Ξεκινά το έργο για την βελτίωση του δρόμου από Ξενία μέχρι Καρφά (vid)

Σε εξέλιξη είναι μια σειρά από έργα από την περιφερειακή ενότητα Χίου τα οποία αναβαθμίζουν το οδικό δίκτυο του νησιού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη, Παντελή Μπουγδάνο, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο δρόμο προς Καρυές όπως και ο δρόμος που οδηγεί στο Πιτυός.

Τις μέρες αυτές τα συνεργεία εργάζονται για τη βελτίωση της Επαρχιακής Οδού Σπαρτούντα – Σιδηρούντα με εργασίες ασφαλτοστρώσεων και διαγραμμίσεων.

Παράλληλα αναμένεται να ξεκινήσει, με την έγκριση από το Ελεγκτικό Συμβούλιο,  το έργο, ύψους 1εκ. € το οποίο θα βελτιώσει την πρόσβαση στο πλέον τουριστικό τμήμα του νησιού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Μπουγδάνο, θα πραγματοποιηθεί απόξεση του οδοστρώματος και νέα ασφαλτόστρωση από το ύψους του Ξενία μέχρι και τον Γιαμό στον Καρφά.

«Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο και η ασφάλεια όλων όσων κινούμαστε στους δρόμους του νησιού» δήλωσε ο Παντελής Μπουγδάνος, επισημαίνοντας τέλος ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της συντήρησης των οδικών φωτιστικών στους κόμβους του νησιού.

Περισσότερα Νέα

SWAN: Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης στερεών αποβλήτων

Ανακύκλωση, Επαναχρησιμοποίηση, Κυκλική Οικονομία Ενημερωθείτε για το SWAN, την ψηφιακή διαβαλκανική πλατφόρμα Επαναχρησιμοποίησης& Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων...

Ξεκινά η βελτίωση του δρόμου Χίου – Καρφά (vid)

Συμβασιοποιείται και ξεκινά μέχρι το τέλος της εβδομάδας το έργο για τη βελτίωση του δρόμου...

Η ιστορία και το αύριο των πηγών της Κλειδούς στην εκδήλωση του ΦΟΒ (vid)

Τους πρωτεργάτες της μεταφοράς του νερού από τη Μέσα Κλειδού στο σημείο όπου είναι σήμερα...