Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
7 C
Chios

Ξανά προβλήματα στην υδροδότηση του Βροντάδου λόγω αφαλατώσεων (vid)

Προβλήματα υδροδότησης εντοπίζονται ξανά σε αρκετές περιοχές του Βροντάδου και του Λατομίου με αποτέλεσμα νοικοκυριά να μένουν χωρίς νερό εν μέσω θερινής περιόδου. Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Παρασκευή ανάμεσα στη διοίκηση της ΔΕΥΑΧ και το τοπικό συμβούλιο του Βροντάδου.

Όπως εξηγεί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Β.Μυριαγκός τα προβλήματα πηγάζουν από το γεγονός ότι η υδροδότηση της συγκεκριμένης περιοχής γίνεται αποκλειστικά από τις αφαλατώσεις, οι οποίες έχουν συγκεκριμένη δυναμικότητα τη στιγμή που οι ανάγκες την περίοδο αυτή είναι αυξημένες. «Καταβάλουμε προσπάθεια ώστε να βρούμε εναλλακτικές λύσεις για την υδροδότηση της περιοχής όπως τη χρήση πιο σύγχρονων αντλιοστασίων»  λέει ο Β.Μυριαγκός επισημαίνοντας ωστόσο ότι και οι καταναλωτές θα πρέπει να δείξουν σύνεση και προσοχή.

Μάλιστα  ο ίδιος προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που συνεχιστούν οι αυξημένες αυτές καταναλώσεις τότε η ΔΕΥΑΧ θα αναγκαστεί να πάρει περιοριστικά μέτρα.

Περισσότερα Νέα

Χίος Μπροστά: «Ακατανόητη η ενόχληση του Δημάρχου για μεγαλύτερη μείωση των ανταποδοτικών»

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Χίος Μπροστά": Αδυνατούμε να καταλάβουμε την ενόχληση του Δημάρχου για την μεγαλύτερη μείωση...

«Δεν θέλουμε το υπερπλεόνασμα του Δήμου να σπαταλάται χωρίς λόγο» (vid)

Κοινή πρόταση κατέθεσαν και υπερψήφισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής οι αντιπολιτεύσεις του Δήμου Χίου...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια της Μαίρης Παπακωνσταντίνου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια της Μαίρης Παπακωνσταντίνου: Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης...