Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
8.3 C
Chios

Social

Βρέθηκε η «χρυσή τομή» για τους ανεμοφράκτες στην παραλία (vid)

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συζητηθεί στο διαδημοτικό λιμενικό ταμείο το θέμα της τοποθέτησης ανεμοφρακτών στα καταστήματα της προκυμαίας, με το Σωματείο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να έχει συζητήσει με τη διοίκηση του ταμείου το θέμα και να έχει, όπως όλα δείχνουν, βρεθεί η χρυσή τομή.

Όπως λέει ο Πρόεδρος του Σωματείου Κ.Βεζέρης έχει ήδη εκπονηθεί ένα σχέδιο, που θα τεθεί προς ψήφιση, και φορά «θετούς» ανεμοφράκτες, οι όποιοι βάσει και δικαστικής απόφασης δεν θεωρούνται μόνιμες κατασκευές.  «Οι συγκεκριμένοι ανεμοφράκτες θα τοποθετούνται μόνο τους χειμερινούς μήνες, δεν συζητάμε για κατασκευές μόνιμου χαρακτήρα» ξεκαθαρίζει ο κ. Βεζέρης, ο οποίος εκτιμά ότι το σχέδιο αυτό θα εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές ώστε σε ένα περίπου μήνα και εφόσον έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται να τοποθετηθούν οι ανεμοφράκτες.

Όσον αφορά το εάν στους συγκεκριμένους χώρους θα επιτρέπεται το κάπνισμα, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι αναμένεται η έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου και μέχρι να γίνει αυτό ο νόμος επιτρέπει το κάπνισμα στους χώρους αυτούς.

Περισσότερα Νέα

Ο Δ.Μυλωνάδης στο «Λυκαυγές ή Λυκόφως» (vid)

ΛΥΚΑΥΓΕΣ ή ΛΥΚΟΦΩΣ S04E05 ΔΗΜΗΣ ΜΥΛΩΝΑΔΗΣ https://www.youtube.com/watch?v=0Oq8o4xAwB8

Έργα οδικής ασφάλειας 140.000€ δημοπρατεί η Περιφέρεια (vid)

Δυο έργα για την οδική ασφάλεια στο νησί δημοπρατεί η Περιφερειακή ενότητα Χίου.  Πρόκειται για έργα...

Αιμοδοσία προσφοράς και αισιοδοξίας στο Πανεπιστήμιο (vid)

Με αυξημένη προσέλευση και με πολλά χαμόγελα προσήλθαν οι φοιτητές στην εθελοντική αιμοδοσία η οποία...