Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019
21 C
Chios
  • Αρχική
  • Πολιτισμός

Social

Βραβείο στους διακριθέντες σεφ της σχολής DATA από το Δήμο Χίου

Τους σπουδαστές μαγειρικής της σχολής DATA μαζί με τον εκπαιδευτή τους, σεφ Μάκη Νάσο αλλά και τον ιδιοκτήτη της σχολής Μ.Σιδεράτο βράβευσε ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς μετά την επιτυχή συμμετοχή τους σε διαγωνισμό μαγειρικής στην Τουρκία.

Οι σπουδαστές της σχολής διαγωνίστηκαν μεταξύ 30 σχολών μαγειρικής από όλη την Τουρκία και 200 σπουδαστών και κατάφεραν να αποσπάσουν την 1η και τη 2η θέση για τα πιάτα τους. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στον εν λόγω διαγωνισμό, παραβρέθηκε ο υπουργός τουρισμού της Τουρκίας  σηματοδοτώντας την προοπτική που θέλουν να δώσουν οι γείτονες στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη τους επίδοξους σέφ εξέφρασε τα συγχαρητήρια του και στον Μανώλη Σιδεράτο αναγνωρίζοντας τη συμβολή του ΙΕΚ στα θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης τόσο τοπικά όσο και σε όλο το Βόρειο Αιγαίο μιας και είναι ενδεικτικό ότι ένας εκ των διακριθέντων σπουδαστών προέρχεται από τη Μυτιλήνη και ένας από τη Σάμο. Οι σπουδαστές είναι οι: Λευτέρης Θωμάς, Αρμάντο Μπομπότσι, Φώτης Δουκέλλης, Γιώργος Μάκκος, Νίκος Σταμπουλής και Λουιζο Κολυβάς.

 

Περισσότερα Νέα

Ανακοίνωσε 15 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους το Δίκτυο Πολιτών Χίου

Η  Δημοτική Παράταξη «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ» με υποψήφιο  Δήμαρχο τον Μανόλη Στάθη, ανακοινώνει  υποψηφίους Δημοτικούς...

Τροχαίο δυστύχημα στο Καστέλλο, έχασε τη ζωή του 32χρονος

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης ο συμπολίτης Στ.Πάσσας...

Διαθέτω χρόνο, γνώση και διάθεση για να προσφέρω στον τόπο μου

Ο αντιπλοίαρχος ε.α. Χάρης Μπουρνιάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σύμπραξη Δημιουργίας», παραχώρησε συνέντευξη...