Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019
30 C
Chios
  • Αρχική
  • Πολιτισμός

Social

Βραβείο στους διακριθέντες σεφ της σχολής DATA από το Δήμο Χίου

Τους σπουδαστές μαγειρικής της σχολής DATA μαζί με τον εκπαιδευτή τους, σεφ Μάκη Νάσο αλλά και τον ιδιοκτήτη της σχολής Μ.Σιδεράτο βράβευσε ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς μετά την επιτυχή συμμετοχή τους σε διαγωνισμό μαγειρικής στην Τουρκία.

Οι σπουδαστές της σχολής διαγωνίστηκαν μεταξύ 30 σχολών μαγειρικής από όλη την Τουρκία και 200 σπουδαστών και κατάφεραν να αποσπάσουν την 1η και τη 2η θέση για τα πιάτα τους. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στον εν λόγω διαγωνισμό, παραβρέθηκε ο υπουργός τουρισμού της Τουρκίας  σηματοδοτώντας την προοπτική που θέλουν να δώσουν οι γείτονες στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη τους επίδοξους σέφ εξέφρασε τα συγχαρητήρια του και στον Μανώλη Σιδεράτο αναγνωρίζοντας τη συμβολή του ΙΕΚ στα θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης τόσο τοπικά όσο και σε όλο το Βόρειο Αιγαίο μιας και είναι ενδεικτικό ότι ένας εκ των διακριθέντων σπουδαστών προέρχεται από τη Μυτιλήνη και ένας από τη Σάμο. Οι σπουδαστές είναι οι: Λευτέρης Θωμάς, Αρμάντο Μπομπότσι, Φώτης Δουκέλλης, Γιώργος Μάκκος, Νίκος Σταμπουλής και Λουιζο Κολυβάς.

 

Περισσότερα Νέα

Ιωνικό: Ένα από τα πλέον σύγχρονα κολυμβητήρια στην Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την τοποθέτηση του αγωνιστικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Ιωνικό...

Καλό ταξίδι κ. Μιχάλη, με την «τελευταία σου ερώτηση»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 χρόνων ο δημοσιογράφος Μιχάλης Διοματάρης, ένας από τους...

Όχι κλαδέματα και ογκώδη αντικείμενα στους κάδους

Έκκληση στους πολίτες να συμβάλουν στην προσπάθεια να διατηρηθεί η Πόλη και τα Χωριά όσο...