Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
9 C
Chios

Βαθμοί μέχρι τις 15 Ιουλίου και μηχανογραφικά μέχρι τις 17 του μήνα (vid)

Από σήμερα Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020,  μπορούν οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου.

 Η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων ολοκληρώνεται στις 17 Ιουλίου με την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ε. Βλυσίδου να συμβουλεύει τα παιδιά να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό δελτίο τους με βάση τις επιθυμίες και τις προσδοκίες τους.  Μάλιστα η ίδια κάλεσε όσα παιδιά αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα ή θέλουν οποιαδήποτε πληροφορία να μη διστάσουν να απευθυνθούν στα σχολεία ή στην Διεύθυνση.

Αναφορικά με τις βαθμολογίες των πανελλαδικών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναμένονται από τις 10 μέχρι και τις 15 Ιουλίου, οπότε και στη συνέχεια οι υποψήφιοι μπορούν να οριστικοποιήσουν την υποβολή του δελτίου τους.

Να σημειωθεί ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ ολοκληρώθηκαν σήμερα ενώ ξεκινά πλέον η εξέταση των ειδικών μαθημάτων, τα οποία ολοκληρώνονται στις 13 Ιουλίου.

Περισσότερα Νέα

Χίος Μπροστά: «Ακατανόητη η ενόχληση του Δημάρχου για μεγαλύτερη μείωση των ανταποδοτικών»

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Χίος Μπροστά": Αδυνατούμε να καταλάβουμε την ενόχληση του Δημάρχου για την μεγαλύτερη μείωση...

«Δεν θέλουμε το υπερπλεόνασμα του Δήμου να σπαταλάται χωρίς λόγο» (vid)

Κοινή πρόταση κατέθεσαν και υπερψήφισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής οι αντιπολιτεύσεις του Δήμου Χίου...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια της Μαίρης Παπακωνσταντίνου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια της Μαίρης Παπακωνσταντίνου: Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης...