Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
21.9 C
Chios

Social

Το Musica επισκέπτεται Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Χίου

Η ομάδα του έργου Musica έχει τη χαρά να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του εργαστηρίου «MUSICA OCEAN STEM» σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Χίου. Στόχος του εργαστηρίου ήταν η διάδοση του προγράμματος και η ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με τη βιώσιμη χρήση θαλασσίων πόρων.

Για την πραγματοποίηση του εργαστηρίου συνεργάστηκαν ο Δήμος Χίου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν με μεγάλη χαρά σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το θέμα. Από ενδιαφέρουσες συζητήσεις μέχρι διαδραστικά παιχνίδια, η εμπειρία ήταν εκπαιδευτική και ταυτόχρονα διασκεδαστική για όλους.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τους Διευθυντές/Διευθύντριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Δημοτικών Σχολείων: 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου, 5ο Δημοτικό Σχολείο, 2ο Δημοτικό Σχολείο, 7ο Δημοτικό Σχολείο, 9ο Δημοτικό Σχολείο και 11ο Δημοτικό Σχολείο, για την εξαιρετική συνεργασία και φιλοξενία τους.

Το MUSICA συνεχίζει τις δράσεις του με σκοπό την προώθηση της ευαισθητοποίησης και την ανάπτυξη της κοινωνικής ευθύνης σε θέματα περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από τις επισκέψεις, μπορείτε να  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Χίου και να επιλέξετε την ενότητα MUSICA https://www.chios.gov.gr/musica/

Περισσότερα Νέα

Ποινικές ευθύνες Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών στα Τέμπη (vid)

Ο Βουλευτής Χίου Σταύρος Γ. Μιχαηλίδης από το βήμα της Βουλής στις 11 Απριλίου αναφέρθηκε...

Ξεκινά από Δευτέρα η αντιπυρική περίοδος

Μετά από σχετικές εισηγήσεις των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υπογράφηκε από...

Μαλαφής σε Κάρμαντζη: Τα έργα δεν έχουν ανάγκη πατρότητας

Ανακοίνωση του Δημάρχου Χίου, Γιάννη Μαλαφή, στις δηλώσεις του Σ.Κάρμαντζη για τον Δημοτικό Κήπο: Πράγματι ο...