Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
17 C
Chios

Social

Το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου ταξιδεύει στις Οινούσσες

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με κουαρτέτο το βράδυ της Τρίτης στις Οινούσσες

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά με φεγγάρι και με εξαιρετικά μουσικά σονέτα υπόσχεται απόψε το βράδυ ο Δήμος Οινουσσών στον εντυπωσιακό συναυλιακό χώρο του Αμφιθεάτρου.

Το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου σαλπάρει για το ακριτικό νησί προτείνοντας το κουαρτέτο εγχόρδων Giocoso String Quartet, το οποίο ταξιδεύει από την μακρινή Βιέννη για να μας αφηγηθεί τις δικές του μουσικές ιστορίες.

Το κουαρτέτο αποτελείται από νέους ταλαντούχους μουσικούς, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στον τομέα τους. Έχουν κάνει διεθνείς παρουσίες σε γνωστές ανά τον κόσμο μουσικές αίθουσες, αλλά παράλληλα έχουν αφιερώσει εμφανίσεις τους και σε κοινό, που λόγω συνθηκών δεν έχει αυτή τη δυνατότητα να βρεθεί σε τέτοιους μουσικούς χώρους.

Στο Giocoso String Quartet μετέχουν οι: Sebastian Caslenau και η Dorothea Stepp στο βιολί, η Martha Windhagauer στην βιόλα και ο Alexander Kovalev στο τσέλο. Στο δεύτερο μέρος συμπράττουν μαζί τους μουσικά οι βιολονιστές Όλγα Holdorff – Μυριαγκού και ο Φώτης Πέζος.

Παρακαλούνται οι θεατές να προσέλθουν εγκαίρως στο Αμφιθέατρο μέχρι τις 20.45 περίπου για να τακτοποιηθούν στις θέσεις, όπως ορίζουν οι υγειονομικές οδηγίες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Περισσότερα Νέα

Τηλεδιάσκεψη Μουτζούρη με τον Πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Οργανισμού  «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο είχε ο Περιφερειάρχης...

Πρώτη συνεδρίαση για το συμβούλιο νησιωτικής πολιτικής

Για πρώτη φορά, συνεδρίασε υπό την προεδρία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη...

Μήνυμα του Ν.Νύκτα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Μεταφορών & Επικοινωνιών Νίκου Νύκτα για την 27η Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα...