Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2025
14.9 C
Chios

Social

Την Κυριακή «τρέχουμε» στη μνήμη του Γεώργιου Καλουτά (vid)

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2024 θα διεξαχθεί στον Κάμπο Χίου μη ανταγωνιστικός αγώνας δρόμου «Γεώργιος Καλουτάς», απόστασης 5 χλμ.

Ο αγώνας διοργανώνεται για τρίτη φορά από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου Chiosrunning, εις μνήμην του πρώτου αιρετού νομάρχη Χίου Γεωργίου Καλουτά (1956-2001).Στα πλαίσια συνέντευξης τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Π.Βρουλής κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει στην διοργάνωση, με ζητούμενο να τιμηθεί η μνήμη του Γιώργου Καλουτάς και η προσφορά του στο νησί.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στο εκθεσιακό κέντρο «Γιώργος Καλουτάς» στον Κάμπο Χίου, με τον Χ.Μερούση να μιλά για μια εύκολη διαδρομή και να καλεί μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρόν. Να σημειωθεί ότι οι εγγραφές θα γίνονται επί τόπου στη γραμματεία πριν από την έναρξη του αγώνα (11:00).  και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περισσότερα Νέα

Έσπασαν τις πόρτες του καταδυτηρίου στο Κολυμβητήριο

Με μια δυσάρεστη εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι την Τετάρτη υπάλληλοι του Κολυμβητηρίου, όταν αντίκρυσαν τις πόρτες...

Αυτά απαντά το Υπουργείο για την επένδυση αντιμονίου στη βόρεια Χίο

Λίγο πριν από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχώρησε στη...

Συντονιστική Επιτροπή για το αντιμόνιο: Η κοινωνία της Χίου ενωμένη ενάντια στην καταστροφή του νησιού μας

Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η Συντονιστική Επιτροπή για το...