Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019
21 C
Chios
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Κοινωνία

Social

Την Ελληνική σημαία δώρισε στον Κ.Μουτζούρη ο Σεβ.Μητροπολίτης κ.Μάρκος

Την Ελληνική σημαία μαζί με την Εικόνα του Αγίου Ισιδώρου Προστάτη της Χίου δώρησε στον νέο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.Μάρκος σε συνάντησή τους στη Χίο.

Στην επίσκεψή του στον Μητροπολίτη, ο κ.Μουτζούρης ανέφερε πως αποκλειστικός σκοπός του συνδυασμού του είναι η αγαστή συνεργασία με τους άλλους συνδυασμούς ώστε να υπάρχει ανάπτυξη στην περιοχή και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων την νησιών.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλό κουράγιο στο έργο του και του δώρισε την Ελληνική σημαία μαζί με την Εικόνα του Αγίου Ισιδώρου Προστάτη του νησιού.

«Δωρίζω στον νέο Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου την Ελληνική Σημαία, η οποία σηματοδοτεί την από αιώνων και έως της συντέλειας των αιώνων μοναδική ταυτότητα του Β Αιγαίου, και την εικόνα του προστάτη μας Αγίου Ισιδώρου να του δίνει δύναμη και κουράγιο στο έργο του», τόνισε ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος.

Περισσότερα Νέα

Η Χίος τίμησε τις Ένοπλες Δυνάμεις

Την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων τίμησαν οι τοπικές αρχές με δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό...

Ημερίδα ενημέρωσης και στήριξης στα άτομα με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την θεραπευτική προσέγγιση στην πολλαπλή σκλήρυνση διοργανώνει το σωματείο ατόμων με...

Παραίτηση όλων των αιρετών του Β.Αιγαίου και κινητοποιήσεις προτείνει ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά»

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις για το μεταναστευτικό: Μόλις μερικές μέρες...