Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
8 C
Chios

Social

Τηλεφωνικές απάτες σε βάρος επαγγελματιών στο όνομα του Αντιδημάρχου Χ.Μπουρνιά (vid)

Την προσοχή των επαγγελματιών εφιστά για μια ακόμα φορά ο αντιδήμαρχος οικονομικών Χ.Μπουρνιας, μιας  το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται πάλι περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης.

Οι απατεώνες στο όνομα του αντιδημάρχου οικονομικών ζητάνε από επαγγελματίες να καταθέσουν ποσά τα οποία φτάνουν και τα 2000€,  στα πλαίσια ολοκλήρωσης διαδικασιών για προμήθειας εκ μέρους  του Δήμου Χίου.

«Ο Δήμος δεν συναλλάσσεται και δεν επικοινωνεί μέσω sms  ή μηνυμάτων στο viber» λέει ο κ. Μπουρνιάς καλώντας τους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην είναι ευκολόπιστοι απέναντι σε τέτοιες περιπτώσεις.

Να σημειωθεί ότι τόσο επαγγελματίες που  εξαπατήθηκαν όσο και ο κ. Μπουρνιάς έχουν αναφέρει τα συγκεκριμένα περιστατικά στην Αστυνομία, η οποία καλείται να εξιχνιάσει και τις συγκεκριμένες απάτες όπως έκανε το 2020 με ανάλογες περιπτώσεις.

Περισσότερα Νέα

«Σπάμε τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου για την 8η Μάρτη:   Οι γυναίκες του καθημερινού...

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου “Aegean Startups 2021”

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups 2021, για την ανάδειξη...

Διαδικτυακή εκδήλωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας: «Η Ελληνική Αστυνομία μαζί με τη Γυναίκα»

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση...