Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
18 C
Chios

Social

Τα κοινά έργα στο επίκεντρο συνάντησης Μπουγδάνου – Κάρμαντζη (vid)

Επιβεβαιώνοντας την διάθεση για συνεργασία ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Π.Μπουγδάνος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Στ.Κάρμαντζη το πρωί της Πέμπτης με κύριο θέμα  τα κοινά έργα που έχουν προγραμματιστεί.

Στα πλαίσια στης συνάντησης εξετάστηκε η πορεία των προγραμματικών συμβάσεων που έχουν συναφθεί ανάμεσα σε Δήμο και Περιφέρεια, όπως αυτές για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, τη βελτίωση του οδικού δικτύου σε Βόρεια και Νότια Χίο, για τους χερσαίους χώρους του λιμανιού των Μεστών αλλά και η μελέτη για τη δεύτερη έξοδο της Συκιάδας.

Για συζήτηση ουσίας και όχι εντυπώσεων έκανε λόγο ο Δήμαρχος  Στ.Κάρμαντζης, τονίζοντας για μια ακόμα φορά ότι δεν πρόκειται να πάει χαμένη η ευκαιρία που δίνεται στον τόπο την περίοδο αυτή.

Μάλιστα όπως υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Μπουγδάνος αυτές οι συναντήσεις θα καθιερωθούν, θα είναι τακτικές ώστε να παρακολουθείται τόσο η πορεία των έργων αλλα και να επιλύονται άμεσα τα όποια προβλήματα ανακύπτουν.

Περισσότερα Νέα

Επίδομα 800 ευρώ: Πώς και πότε θα καταβληθεί

Στο πότε αλλά και το πώς θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ απάντησε...

Κ.Μουτζούρης για μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης: Τα θετικά, τα αρνητικά και τα ακατανόητα

Το ισοζύγιο των ενεργειών της κυβέρνησης και του Υπουργείου Μετανάστευσης καταγράφει με ανάρτησή του ο...

Δωρεά χιλιάδων μασκών από τον Αντώνη Φαράκλα

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Βρονταδούσης Αρχιμηχανικός της ναυτιλιακής εταιρείας Chartworld Shipping Corporation, ιδιοκτησίας...