Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019
21 C
Chios
  • Αρχική
  • Εκλογές
  • Πολιτική

Social

Συζήτηση και ενημέρωση με Αντιδήμαρχο καθαριότητας και Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας το Δίκτυο Πολιτών Χίου

Που συνεχίζει τις θεματικές επισκέψεις του

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Μανώλης Στάθης μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ» , συνεχίζουν  τις θεματικές επισκέψεις στις διάφορες δομές  που άπτονται στην αρμοδιότητα του  Δήμου Χίου.

Αυτή την εβδομάδα επισκέφθηκαν τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Υπήρξε συζήτηση εφ όλης της ύλης και ενημέρωση για το πολύπλοκο έργο και των δύο υπηρεσιών αναλυτικά και σε πολύ καλό κλίμα.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να  βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Για να επιτελέσει αυτό τον ρόλο, πρέπει να εξασφαλίζει τα  αναγκαία μέσα από την Κεντρική κυβέρνηση.

Η Σημερινή Κυβέρνηση έχει δημιουργήσει νέα καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως ο ΦιλόΔημος, για τη στοχευμένη ενίσχυση των ΟΤΑ με πρόσθετους πόρους και υλοποιείται  συγχρόνως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα χιλιάδων προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.

Με τον ΦιλόΔημο μπορούν για πρώτη φορά οι Δήμοι να καλύψουν βασικές ανάγκες σε υποδομές στον τομέα της ύδρευσης, της αποχέτευσης, της αγροτικής οδοποιίας, της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ, αλλά και σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης ζημιών από φυσικές καταστροφές, επανάχρηση δημοτικών κτιρίων,  κατασκευή-ανέγερση νέων δημοτικών κτιρίων και σχολικών κτιρίων, ανέγερση παιδικών σταθμών κλπ.

Περισσότερα Νέα

Ανακοίνωσε 15 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους το Δίκτυο Πολιτών Χίου

Η  Δημοτική Παράταξη «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ» με υποψήφιο  Δήμαρχο τον Μανόλη Στάθη, ανακοινώνει  υποψηφίους Δημοτικούς...

Τροχαίο δυστύχημα στο Καστέλλο, έχασε τη ζωή του 32χρονος

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης ο συμπολίτης Στ.Πάσσας...

Διαθέτω χρόνο, γνώση και διάθεση για να προσφέρω στον τόπο μου

Ο αντιπλοίαρχος ε.α. Χάρης Μπουρνιάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σύμπραξη Δημιουργίας», παραχώρησε συνέντευξη...