Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019
17.5 C
Chios
  • Αρχική
  • Κοινωνία

Social

Σύσκεψη προετοιμασίας για τον Παγχιακό εορτασμό της Αγ. Μαρκέλλας

Σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων για την προετοιμασία της εορτής της Χιοπολίτιδας Αγίας Μαρκέλλας  και προκειμένου να υπάρχει ο απαιτούμενος συντονισμός, συγκάλεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης η εντεταλμένη για θέματα της Αμανής σύμβουλος Βιβή Ποταμούση και ο σύμβουλος  υπέυθυνος για την Πολιτική Προστασία Γιώργος Ζώας.

Στη σύσκεψη συμμετείχε μεταξύ άλλων η τροχαία και η πυροσβεστική προκειμένου αφενός να επικαιροποιηθούν τα κυκλοφοριακά μέτρα που θα ισχύσουν όπως και οι αυξημένες περιπολίες από τους πυροσβέστες και τους εθελοντές για την πρόληψη πυρκαγιών.

Τα μέτρα σύμφωνα με την κα Ποταμούση θα εφαρμοστούν από το Σάββατο 20 Ιουλίου μιας και αναμένεται τότε να ξεκινήσει η κίνηση στην περιοχή. Παράλληλα συνεχίζονται οι καθαρισμοί τόσο στους δρόμους όσο και στο προσκύνημα ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή.

Τέλος όσον αφορά την κάλυψη με γιατρό ο Ιατρικός Σύλλογος θα ενημερώσει τα μέλη του προκειμένου όποιος γιατρός  επιθυμεί να συμβάλει στην κάλυψη της περιοχής το τριήμερο σε συνδυασμό πάντα με το πολυδύναμο ιατρείο Βολισσού.

Περισσότερα Νέα

Συνεχίζει ο Α.Χατζελένης στο τιμόνι του ΠΕΣ/ΑΕΝ

Στις 9/11 το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΣ/ΑΕΝ κατόπιν πρόσκλησης του πρόεδρου Χατζελένη Αργύρη στην...

Διήμερο επετειακών εκδηλώσεων για τη μάχη του Αίπους

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνουν επετειακές εκδηλώσεις της...

Τελετή υποδοχής πρωτοετών σπουδαστών στην ΑΕΝ Οινουσσών

Τελετή υποδοχής των νέων σπουδαστών/τριών  ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών...