Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019
30 C
Chios
  • Αρχική
  • Κοινωνία

Social

Σύσκεψη προετοιμασίας για τον Παγχιακό εορτασμό της Αγ. Μαρκέλλας

Σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων για την προετοιμασία της εορτής της Χιοπολίτιδας Αγίας Μαρκέλλας  και προκειμένου να υπάρχει ο απαιτούμενος συντονισμός, συγκάλεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης η εντεταλμένη για θέματα της Αμανής σύμβουλος Βιβή Ποταμούση και ο σύμβουλος  υπέυθυνος για την Πολιτική Προστασία Γιώργος Ζώας.

Στη σύσκεψη συμμετείχε μεταξύ άλλων η τροχαία και η πυροσβεστική προκειμένου αφενός να επικαιροποιηθούν τα κυκλοφοριακά μέτρα που θα ισχύσουν όπως και οι αυξημένες περιπολίες από τους πυροσβέστες και τους εθελοντές για την πρόληψη πυρκαγιών.

Τα μέτρα σύμφωνα με την κα Ποταμούση θα εφαρμοστούν από το Σάββατο 20 Ιουλίου μιας και αναμένεται τότε να ξεκινήσει η κίνηση στην περιοχή. Παράλληλα συνεχίζονται οι καθαρισμοί τόσο στους δρόμους όσο και στο προσκύνημα ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή.

Τέλος όσον αφορά την κάλυψη με γιατρό ο Ιατρικός Σύλλογος θα ενημερώσει τα μέλη του προκειμένου όποιος γιατρός  επιθυμεί να συμβάλει στην κάλυψη της περιοχής το τριήμερο σε συνδυασμό πάντα με το πολυδύναμο ιατρείο Βολισσού.

Περισσότερα Νέα

Ιωνικό: Ένα από τα πλέον σύγχρονα κολυμβητήρια στην Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την τοποθέτηση του αγωνιστικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Ιωνικό...

Καλό ταξίδι κ. Μιχάλη, με την «τελευταία σου ερώτηση»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 χρόνων ο δημοσιογράφος Μιχάλης Διοματάρης, ένας από τους...

Όχι κλαδέματα και ογκώδη αντικείμενα στους κάδους

Έκκληση στους πολίτες να συμβάλουν στην προσπάθεια να διατηρηθεί η Πόλη και τα Χωριά όσο...