Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
6 C
Chios

Social

Συντονιστική: «Οι λαγοί της κυβερνητικής πολιτικής και του κ.Μηταράκη ξανά στην πίστα»

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου:

Μιας και το κυνήγι απαγορεύεται , βγήκαν ξανά στην πίστα οι ήδη γνωστοί αλλά και νέοι λαγοί της κυβέρνησης και του «Χιώτη» υπουργού της για το προσφυγικό – μεταναστευτικό .   Ο γνωστός πλέον αντιδήμαρχος κ. Μανδάλας ως alter ego του δημάρχου και του υπουργού  εμφανίστηκε πάλι ως επισπεύδων  να προτείνει ως ιδανική θέση τον Αντρόλακο στη σύσκεψη της ΝΔ στο νησί μας για το θέμα!!!  Άλλο ένα σημείο κι αυτό στο «πουθενά» από παντελώς άσχετους με τον Χιώτικο πολιτισμό να καταδεικνύει τον δικό τους προσωπικό  πολιτισμό  .

Από κοντά οι «συνήθεις ύποπτοι» το Τ.Σ. Χαλκειούς που συνεχίζει ακάθεκτο να παίρνει στο λαιμό του όλο το χωριό, με τα σκονάκια του υπουργικού γραφείου,    να μας θυμίζει το πόσο ανεπαρκείς είμαστε που δεν αφήνουμε τον καημένο τον υπουργό  την κυβέρνηση και τους Χιώτες υποταγμένους αιρετούς, να στήσουν μια νέα δομή  – φυλακή ανθρώπινων ψυχών για όλους μας, ντόπιους και πρόσφυγες-μετανάστες και μάλιστα εν μέσω πανδημίας και αδιάκοπων απειλών εξ ανατολών.

Θα περίμενε κανείς από ανθρώπους που βιώνουν τόσο στενά το πρόβλημα , που ζουν καθημερινά τις συνέπειες του εγκλεισμού μαζί με τους προσφυγες-μετανάστες , να μην επιθυμούν να μεταφέρουν την όλη κατάσταση στις πλάτες άλλων , να μην επιθυμούν το ίδιο κακό που τους βρήκε για συμπολίτες τους αλλά και ξένους συνανθρώπους τους .

Δυστυχώς όμως η κυβέρνηση κι ο υπουργός της ξέρουν καλά τα μάθημα του αγόραζε – διαίρει και βασίλευε , ξέρουν καλά την καλλιέργεια μίσους , μόνο που και αυτή τη φορά θα σπάσουν τα μούτρα τους , όσους λαγούς ή λαγούδες και αν επιστρατεύσουν. Δεν πήραν το μήνυμα ακόμα και μέσα στη σύσκεψη που οι ίδιοι  προκάλεσαν. Ας κοπιάσουν να το πάρουν ξανά από το Χιώτικο Λαό!

Περισσότερα Νέα

Επανήλθε το ρεύμα, συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση στη βόρεια Χίο (vid)

Επανήλθε το ρεύμα στη Βόρεια Χίο όπως και στις Οινούσσες που είχαν μείνει χωρίς ρεύμα...

Διακοπή και απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήματα της βόρειας Χίου λόγω χιονόπτωσης

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας λόγω...

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο και χωρίς ρεύμα στη βόρεια Χίο

Η έντονη χιονόπτωση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έχει προκαλέσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο...