Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
14 C
Chios

Social

Συνάντηση Σ.Κάρμαντζη με την Πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο Κ.Λουφάκη

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, συναντήθηκε την Τρίτη με την Πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο, κ. Κέλλυ Λουφάκη. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργος Πατεριμός και η Εκπρόσωπος του Σωματείου Ίωνες ΑμεΑ, κ. Μαρκέλλα Αγιασμάτη.

Επίκεντρο της συζήτησης τους ήταν η ενημέρωση του Δημάρχου για τα προβλήματα του Αθλητικού Σωματείου των Ιώνων αλλά και η μέχρι τώρα αξιόλογη και επιτυχημένη πορεία του.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη την κ. Λουφάκη για τη λαμπρή πορεία της στο χώρο του αθλητισμού καθώς αποτελεί πρότυπο προς μίμηση για την νέα γενιά αλλά και παράδειγμα για όλους. Επιπλέον, συνεχάρη το Σωματείο Ίωνες ΑμέΑ και τους αθλητές του όχι μόνο για τις διακρίσεις και επιτυχίες στον αθλητικό στίβο αλλά κυρίως για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν, η οποία μεταφέρει σπουδαία μηνύματα σε όλη την κοινωνία.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος επισήμανε ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο Δήμος Χίου έχουν πάντα ανοιχτή μία μεγάλη αγκαλιά για τους αθλητές και για τις οικογένειες τους.

Περισσότερα Νέα

Κορονοϊός (11/4): 11 νέα κρούσματα στη Χίο

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.718,...

80χρονος νεκρός έπειτα από πτώση από 4 μέτρα

Τραγικό θάνατο βρήκε 80χρονος συμπολίτης την Κυριακή καθώς έπεσε από ύψος 4 μέτρων. Ο άτυχος άνδρας...

«Επανεκκίνηση για όλους» ζητούν οι Σύλλογοι Εστίασης Ελλάδος

«Όλοι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία επανεκκίνησης ύστερα από 7 μήνες με κλειστές τις...