Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019
21 C
Chios
  • Αρχική
  • Εκλογές
  • Πολιτική

Social

Συνάντηση Μηταράκη με τους υποψήφιους του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο»

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης βρέθηκε χθες στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Χίου της Νέας Δημοκρατίας, σε άτυπη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, με σκοπό να δείξει την έμπρακτη στήριξή του ενόψει των περιφερειακών εκλογών.

Βασικός στόχος της συνάντησης ήταν η οργάνωση των προεκλογικών δράσεων και η ανάδειξη του μέχρι σήμερα επιτυχημένου έργου της Χριστιάνας Καλογήρου με σκοπό να την τιμήσουν οι πολίτες με την ψήφο τους για μία δεύτερη θητεία.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στηρίζω σταθερά την υποψηφιότητα της νυν Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου, η οποία έχει λάβει το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Έχει πίσω της μία επιτυχημένη θητεία στο τιμόνι της Περιφέρειας και είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες θα την τιμήσουν και με μία δεύτερη».

Περισσότερα Νέα

Ανακοίνωσε 15 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους το Δίκτυο Πολιτών Χίου

Η  Δημοτική Παράταξη «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ» με υποψήφιο  Δήμαρχο τον Μανόλη Στάθη, ανακοινώνει  υποψηφίους Δημοτικούς...

Τροχαίο δυστύχημα στο Καστέλλο, έχασε τη ζωή του 32χρονος

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης ο συμπολίτης Στ.Πάσσας...

Διαθέτω χρόνο, γνώση και διάθεση για να προσφέρω στον τόπο μου

Ο αντιπλοίαρχος ε.α. Χάρης Μπουρνιάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σύμπραξη Δημιουργίας», παραχώρησε συνέντευξη...