Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019
28 C
Chios
  • Αρχική
  • Εκλογές
  • Πολιτική

Social

Συνάντηση Μηταράκη με τους υποψήφιους του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο»

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης βρέθηκε χθες στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Χίου της Νέας Δημοκρατίας, σε άτυπη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, με σκοπό να δείξει την έμπρακτη στήριξή του ενόψει των περιφερειακών εκλογών.

Βασικός στόχος της συνάντησης ήταν η οργάνωση των προεκλογικών δράσεων και η ανάδειξη του μέχρι σήμερα επιτυχημένου έργου της Χριστιάνας Καλογήρου με σκοπό να την τιμήσουν οι πολίτες με την ψήφο τους για μία δεύτερη θητεία.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στηρίζω σταθερά την υποψηφιότητα της νυν Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου, η οποία έχει λάβει το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Έχει πίσω της μία επιτυχημένη θητεία στο τιμόνι της Περιφέρειας και είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες θα την τιμήσουν και με μία δεύτερη».

Περισσότερα Νέα

Ξεκίνησε το έργο για τη νέα Παθολογική του Σκυλίτσειου

Ξεκίνησαν οι εργασίες στα κτήρια του Νοσοκομείου όπου προβλέπεται να στεγαστούν η παθολογική και ψυχιατρική...

Σε ομηρεία 30 εργαζόμενοι, σε απόγνωση οι μόνιμοι υπάλληλοι στο Νοσοκομείο

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο Σκυλίτσειο που έχουν  προσληφθεί μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ...

Η Χίος τιμά τους συντρόφους του Ρήγα Φεραίου

Με πρόταση του κ. Γεωργίου Σούρλα πρ. Υπουργού – Αντιπροέδρου της Βουλής, στο Βελιγράδι τον...