Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
24 C
Chios

Social

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΜΑΤΖΗ ΜΕ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ

Με τον νέο Λιμενάρχη, Χρ.Φραγκιά όπως και με τον αποχωρούντα, Ι.Αργυράκη, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο  Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Στ. Κάρματζης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να εξάρει το ρόλο και την προσφορά του λιμενικού σώματος, ιδιαίτερα το κρίσιμο διάστημα της διαχείρισης του προσφυγικού/μεταναστευτικού ζητήματος. Διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό των ανδρών και των γυναικών του λιμενικού σώματος με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Ο κ.Κάρματζης ευχαρίστησε τον αποχωρούντα Λιμενάρχη, Ι. Αργυράκη, για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο Λιμενάρχη, Χρ. Φραγκιά, έναν αξιωματικό που έχει δώσει πολλά δείγματα γραφής.

Περισσότερα Νέα

Αλλαγές στη θητεία: Προς διζωνικό σύστημα 9 ή 12 μηνών

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, σχεδιάζεται διζωνικό σύστημα στον Στρατό Ξηράς. Ουσιαστικά, όσοι υπηρετήσουν στην παραμεθόριο, θα...

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίου Μάρκου Βροντάδου την Τετάρτη 30/09

Ο Ιερός Ναός Αγίου Μάρκου Βροντάδου εορτάζει πανηγυρικά εκ μεταθέσεως την Τετάρτη 30/09, ημέρα και...

Τα είπαν Κάρμαντζης – Δανιήλ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη και του Δημάρχου Οινουσσών Γιώργου Δανιήλ, από...