Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
27.9 C
Chios

Social

Συνάντηση γνωριμίας για την ΚΟΙΝΣΕΠ “Πιτυός Προορισμός”

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε διαπιστώσατε ότι κάναμε το κάτιτίς μας. Ακόμα περισσότερα σχεδιάζουμε για το μέλλον του Πιτυούς.

Ο σχεδιάσμός όμως έχει απαραίτητη προϋπόθεση τη συμβολή όλων κι η συμβολή τη γνώση. Αναγνωρίζοντας ότι δεν έχουμε συστηθεί επαρκώς και πολλοί συγχωριανοί Πιτυανοί έχουν δικαίως απορίες για τον προγραμματισμό και τα σχέδια της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, σας προσκαλούμε να τις λύσουμε. Εκεί μπορεί να υποβληθεί κάθε ερώτημα και κυρίως να σας κάνουμε κοινωνούς των χρήσιμων, θέλουμε να πιστεύουμε, σχεδίων για το χωριό μας.

Η συνάντηση γνωριμίας στην οποία προσκαλεί η Διοικούσα Επιτροπή της “Πιτυός Προορισμός” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 11.00 στη φιλόξενη ενοριακή αίθουσα της Αγίας Παρασκευής.

Κι όσοι δουν ως ανασταλτικό παράγοντα την πρόβλεψη βροχής για την Κυριακή, η απάντηση είναι δεν είμαστε, δα, κι από ζάχαρη οι Πιτυανοί. Οι πρόγονοι μας όργωναν καθημερινά τις πλαγιές του Όρους, σε μια βροχούλα θα κολήσουμε, αν πρόκειται για το μέλλον του τόπου μας;

Για τους απόδημους η συνάντηση θα καταγραφεί και μεγάλο μέρος της θα προβληθεί σύντομα. Προκαταβολικά, στο inbox, μπορείτε να μας μεταφέρετε ήδη ερωτήματα σας για να απαντηθούν την Κυριακή. Περιμένουμε κι εσάς και τις απορίες σας και φυσικά τη διάθεση στήριξης του σχεδιασμού μας.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0AnbvrZjmC93SAyPnEbYnrP71J25D3kFNKeZdM3xHSpmN2HYtckFQRx3ZwJTVQD9Zl&id=100093431507764

Περισσότερα Νέα

Έκκληση της ΔΕΥΑΧ για προσοχή στο νερό λόγω αυξημένης ζήτησης

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΧ: Λόγω του καύσωνα , των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών και της τουριστικής κίνησης, η...

Χίος: Πένθιμα θα χτυπήσουν οι καμπάνες για την «μαύρη» επέτειο της Κύπρου

Η Ἱερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρῶν καί Οἰνουσσῶν, μέ τήν εὐκαιρία τῶν ἐπετειακῶν ἐκδηλώσεων γιά τήν...

Η πανήγυρη της Αγίας Μαρκέλλας στη Νέα Υόρκη (pics)

Όαση με όλη την σημασία της λέξεως αποτέλεσε το διήμερο θρησκευτικό πανηγύρι της Αγίας Μαρκέλλας...