Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
17 C
Chios

Social

Σύμπραξη Δημιουργίας: «Αυθόρμητο και δημιουργικό το κάλεσμα για συνεργασία με δημοτικούς συμβούλους»

Με ανακοίνωσή της η παράταξη της δημοτικής αρχής, «Σύμπραξη Δημιουργίας», χαρακτηρίζει ως «αυθόρμητο κάλεσμα» τη διερεύνηση συνεργασίας με δημοτικούς συμβούλους πέραν του συνδυασμού.

Μάλιστα, δηλώνει την αντίθεσή της με τον χαρακτηρισμό αυτού του καλέσματος συνεργασίας ως «αποστασία», σημειώνοντας πως τέτοια αντιμετώπιση συνιστά προσπάθεια για διχόνοια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σύμπραξης Δημιουργίας:

Όταν ένα ανιδιοτελές και αυθόρμητο κάλεσμα  προς άξιους  και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους για κοινή δράση και δημιουργικό έργο, μια ενωτική προσπάθεια ώστε κάθε μέρα, οι Χιώτισσες και οι Χιώτες  να βλέπουν κάτι νέο, όμορφο και λειτουργικό που θα αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, ορίζεται αποστασία, αυτό λέγεται ξεκάθαρη προσπάθεια για διχόνοια του λαού εις βάρος του λαού.

Ο Δήμαρχος  Σταμάτης Κάρμαντζης και η δημοτική αρχή- συνεχίζουν αποφασιστικά και δυναμικά   για το κοινό συμφέρον  και για ένα εντελώς διαφορετικό αύριο της Χίου μας  και των πολιτών. Βλέπουν μόνο μπροστά ενωτικά και παραγωγικά, γιατί εν τέλει μόνο αυτό ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας.

Περισσότερα Νέα

Μητσοτάκης: Το δίλημμα είναι «αυτοπροστασία ή καραντίνα» (vid)

Ακολουθεί το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο κύμα του κορονοϊού: https://www.youtube.com/watch?v=TJTAAljm8ao Σας απευθύνομαι και...

«Ο κορονοϊός είναι εδώ και εμείς δεν έχουμε εναλλακτικό σχέδιο» (vid)

Το καμπανάκι του κινδύνου κρούουν οι νοσοκομειακοί γιατροί που πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση ζητώντας...

Έτοιμες οι μελέτες για την ανάπλαση του REX (vid)

Ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες μελέτες και οδεύει προς υλοποίηση το έργο που αφορά την ανάπλαση του...