Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022
13.9 C
Chios

Social

Συγκινήθηκε η Προέδρος της Δημοκρατίας στη βράβευση της Εθνικής Πόλο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε την κορυφαία ομάδα της χρονιάς, η οποία ήταν η Εθνική πόλο των ανδρών για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο. Μια ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η συγκίνηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου όταν απένειμε το βραβείο στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Πόλο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε την κορυφαία ομάδα της χρονιάς, η οποία ήταν η Εθνική πόλο των ανδρών για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο και άθελα της έκλεψε την παράσταση, αφού η συγκίνησή της ενθυμούμενη τις δηλώσεις του αρχηγού Γιάννη Φουντούλη για τις πυρκαγιές του Αυγούστου ήταν έντονη, με την ίδια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Και οι τρεις ομάδες μας έκαναν υπερήφανους, αυτά όμως τα παιδιά που έτυχε να παρακολουθήσω αγώνα με τον αγώνα. Είχα ένα προαίσθημα, φαινόντουσαν, πήγαιναν καλά σε όλη την πορεία και θριάμβευσαν. Αυτό όμως που με συγκίνησε διπλά και με έκανε διπλά περήφανη, είναι το ήθος τους» είπε αρχικά και προσέθεσε βουρκωμένη: «Γιατί όταν ο αρχηγός τους εκείνο το βράδυ είπε, αν θυμάμαι καλά, ότι ντρέπονται για την χαρά τους (που κατέκτησαν το μετάλλιο εν μέσω πυρκαγιών στη χώρα) ομολογώ ότι τότε έκλαψα για τα παιδιά αυτά. Και είμαι διπλά συγκινημένη για την βράβευσή τους» είπε.

Περισσότερα Νέα

92 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Χίο – 20.507 πανελλαδικά, 108 θάνατοι

92 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο ανακοίνωσε για τη Χίο ο ΕΟΔΥ. Τα νέα εργαστηριακά...

Δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο για το Θόλος τη Δευτέρα

Δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα αναφορικά με τις ενέργειες διασφάλισης της δημοτικής...

Άδεια ειδικού σκοπού: Χαμένοι και πάλι οι γονείς του ιδιωτικού τομέα (vid)

Σημαντική δυσμενή διάκριση υφίστανται οι εργαζόμενοι γονείς του ιδιωτικού τομέα έναντι των συναδέλφων τους στον...