Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
19.9 C
Chios

Social

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κλειστά καταστήματα αύριο και στη Χίο (vid)

Ξεσηκωμός και των ελεύθερων επαγγελματιών και στη Χίο αύριο για το φορολογικό νομοσχέδιο

Ξεσηκώνονται και στη Χίο οι ελεύθεροι επαγγελματίες σχετικά με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί προς ψήφιση η κυβέρνηση. Έτσι μια σειρά από φορείς όπως ο δικηγορικός σύλλογος, οι φοροτεχνικοί, η ΟΕΒΕ αποφάσισαν να   πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη κινητοποίηση στις 12.30 στην πλατεία Βουνακίου.

Στην κινητοποίηση αυτή συμμετέχει και ο εμπορικός σύλλογος που προτείνει στα μέλη του να κρατήσουν κλειστά τα μαγαζιά τους από τις 12.30 και να διαδηλώσουν ενάντια στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις που βάζουν ταφόπλακα στη μικρομεσαία δραστηριότητα.

«Αντί η Κυβέρνηση να μας στηρίξει, μας δίνει τη χαριστική βολή, υιοθετεί οριζόντια και άδικα  μέτρα αφήνοντας τις μεγάλες εταιρείες και πάλι στο απυρόβλητο» ανέφερε η κ. Αμπαζη καλώντας σε συμμετοχή.

Περισσότερα Νέα

Έρχεται «καλάθι» για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών (Jumbo) επισκέφθηκε την Τετάρτη, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων,...

Το μεταναστευτικό κράτησε «πίσω» τη Χίο σε επενδύσεις ακινήτων (vid)

Την εκτίμηση ότι οι ξένες επενδύσεις σε ακίνητα και συνακόλουθα  η αύξηση των τιμών για...

Σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα (Νο 123 / 29-11-2023)

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου:                   *Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι, από το προηγούμενο σημείωμά μας,...