Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
12 C
Chios

Social

Συγχαίρει για την εκλογή της την Α.Μαϊστράλη ο Ν.Νύκτας

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Νίκου Νύκτα, για την εκλογή της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, Αντιγόνης Μαϊστράλη, στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων:

«Σε μία περίοδο που ο τουρισμός και η οικονομία διέρχονται βαθιά κρίση είναι πολύ σημαντικό η Χίος να αποκτά τη δική της φωνή στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων. Η εκλογή  μιας νέας επιτυχημένης επαγγελματία του τουρισμού και αγαπητής φίλης, της κ. Αντιγόνης Μαιστράλη ως 9ο μέλος του νέου 12μελούς συμβουλίου που έχει τριετή θητεία, είναι  μεγάλη χαρά και τιμή για την Χίο  μας.

Η συμμετοχή  σε τέτοια συμβούλια είναι σημαντική και αναμένουμε αυτή η ευχάριστη εξέλιξη θα συμβάλλει τα μάλλα στην τουριστική πορεία  της Χίου αλλά και του Βορείου Αιγαίου γενικότερα.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επικροτεί τις προσπάθειες όλων των επιχειρηματιών του Τουρισμού με όραμα, σχέδιο και διάθεση για συνεργασία και επιμένει στην τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας. Ακόμη και αυτήν την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, δε μένουμε στάσιμοι, ο τουριστικός σχεδιασμός προχωρά, νέα τοπία ξεφυτρώνουν στη “magna carta” του τουρισμού και διεκδικούμε επάξια τη θέση μας εκεί» δήλωσε συγχαίροντας την ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Νικόλαος Νύκτας.

Περισσότερα Νέα

«Ισχυρό το μήνυμα του 1940, παρά την πανδημία του κορονοϊού» (vid)

«Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να επηρεάζει την επέτειο του εορτασμού του «ΟΧΙ» όμως το...

«Ενωμένοι οι Έλληνες πάντα τα καταφέρνουν» (vid)

«Ενωμένοι και μακριά από τους διχασμούς οι Έλληνες καταφέρνουν και ξεπερνούν τα εμπόδια» αναφέρει στο...

Τσιόδρας για κρούσματα στη ΒΙΑΛ: «Δεν υπάρχει ένδειξη ευρείας μετάδοσης του κορονοϊού στην κοινότητα» (vid)

Στην κατάσταση της ΒΙΑΛ μετά την εμφάνιση των 71 θετικών κρουσμάτων κορονοϊού αναφέρθηκαν οι Σωτήρης...