Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
27.9 C
Chios

Social

Συγχαίρει ΦΟΒ και ΒΑΟΛ η Χριστίνα Σεράφη

Δυο συγχαρητήρια μηνύματα εξέδωσε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Χριστίνα Σεράφη, με αφορμή την άνοδο του ΦΟΒ στην National League 2 και τις διακρίσεις του τμήματος Ρυθμικής και Ενόργανης του ΒΑΟΛ.

 

Αναλυτικά τα μηνύματα:

Η Αντιδήμαρχος πρώην Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, Δήμου Χίου, κα Χριστίνα Σεράφη, συγχαίρει όλους τους αθλητές του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου, για τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν και τη δίκαιη κατάκτηση της 1ης θέσης στο Ειδικό Πρωτάθλημα για την Άνοδο στην Γ’Εθνική Ανδρών 2024-2025.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές της ομάδας και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία, στην εκπροσώπηση του νησιού μας στη National League 2, τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Αντιδήμαρχος πρώην Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Χίου, κα Χριστίνα Σεράφη, συγχαίρει τις αθλήτριες του τμήματος Ρυθμικής και Ενόργανης ΒΑΟΛ Χίου, οι οποίες συμμετείχαν στο HELLAS GYM FOR LIFE CHALLENGE – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, που διοργάνωσε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και διακρίθηκαν τόσο στην κατηγορία Kids, κατακτώντας Ασημένιο Μετάλλιο και Βραβείο πρωτοτυπίας και καινοτομίας, όσο και στην κατηγορία Μικρών ομάδων, κατακτώντας επίσης Ασημένιο Μετάλλιο.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση, τους προπονητές και τις αθλήτριες της ομάδας, για τη μεγάλη αυτή κατάκτησης.

Κορίτσια, συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους!

Περισσότερα Νέα

Πέφτει η άσφαλτος στην Ιωάννου Χρήστου

Από την  Τρίτη 23 Ιουλίου 2024  έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 θα εκτελούνται...

Διήμερο εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια της Χιακής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης

Συμπληρώθηκαν 50 χρόνια, από την Άνοιξη του 1974, χρονολογία ίδρυσης της μεγαλύτερης οργάνωσης Χίων της...

Έκκληση της ΔΕΥΑΧ για προσοχή στο νερό λόγω αυξημένης ζήτησης

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΧ: Λόγω του καύσωνα , των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών και της τουριστικής κίνησης, η...