Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
19.9 C
Chios

Social

Στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες οι Μπουλά και Νουρέ

Αθλήτριες του ΩΡΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΥ

Εβδομάδα Πανευρωπαϊκών αγώνων για τις αθλήτριες Μπουλά Βασιλική και Νούρε Άντζελα από το νησί της Χίου.

Από 22/10 έως και 26/10/2023 η καρδιά της ETTU YOUTH U13 & U15 θα χτυπάει σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο SPORTCAMP στο Λουτράκι, όπου θα γίνει το Πανευρωπαϊκό OPEN με ομαδικούς αγώνες, διπλά και ατομικά αγωνίσματα.

Με ελληνικά χρώματα από την πρώτη θέση του Ranking η Μπουλά Βασιλική και από την τέταρτη η Νούρε Άντζελα θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους, στο αγωνιστικό πενθήμερο που θα ακολουθήσει.

Η Μπουλά Βασιλική θα απαρτίζει την ομάδα GRE 1 στην U15, ενώ η Νούρε Άντζελα την GRE 2 στην ίδια κατηγορία. Για τα αγωνίσματα του διπλού θα παίξουν σε ζευγάρια η Μπουλά Βασιλική με την Μαυροματάκη Στέλλα από την Κρήτη και σημερινή συναθλήτρια της, στην ομάδα του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ. Το άλλο ζευγάρι θα είναι η Νούρε Άντζελα με την Μπιτχαβά Αλεξάνδρα από την Πάτρα, η οποία την περσινή περίοδο αγωνίζονταν με τα χρώματα του ΩΡΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΥ.

 «Ευχόμαστε στα κορίτσια μας καλούς και δυνατούς αγώνες με τα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτό το δύσκολο πενθήμερο εγχείρημα που θα πραγματοποιήσουν.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας:

BLUE STAR FERRIES

HELLENIC SEAWAYS», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Περισσότερα Νέα

Έρχεται «καλάθι» για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών (Jumbo) επισκέφθηκε την Τετάρτη, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων,...

Το μεταναστευτικό κράτησε «πίσω» τη Χίο σε επενδύσεις ακινήτων (vid)

Την εκτίμηση ότι οι ξένες επενδύσεις σε ακίνητα και συνακόλουθα  η αύξηση των τιμών για...

Σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα (Νο 123 / 29-11-2023)

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου:                   *Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι, από το προηγούμενο σημείωμά μας,...