Social

ΣΤΟΥΣ 8 ΠΥΡΓΟΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Κατά 5/8 είναι πλέον γνωστές οι ομάδες των προημιτελικών του Κυπέλλου Χίου κι αυτό γιατί πραγματοποιήθηκαν μόνο 3 από τις προβλεπόμενες 6 αναμετρήσεις.

Παλικαρίσια πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Χίου πήρε Πύργο που πέρασε με 2-0 από την Καλλιμασιά. Η ομάδα του Πυργίου προηγήθηκε από τα αποδυτήρια με τον Φόρσο να χρίζεται σκόρερ στο 1ο κιόλας λεπτό. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το 77’ όταν ο Κούτικας με αυτογκόλ έγραψε το τελικό σκορ.

Σπουδαία πρόκριση για τη Θύελλα που απέκλεισε τον Λαίλαπα στα Θυμιανά χάρη σε τέρμα Καραγιάννη στο 40ο λεπτό. Μάλιστα, η ομάδα του Κλαδιά τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω των αποβολών των Φύλλα και Φιστέ στο 77’ και το 84’.

Στους 8 του Κυπέλλου προκρίθηκε και η Αναγέννηση καθώς επικράτησε με 2-0 του Άτλαντα στο Θολόποταμι. Σκόρερ για την Αναγέννηση οι Ψύλλος και Γκορίτσα με τα δυο γκολ να επιτυγχάνονται στο 2ο ημίχρονο. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Άτλας λόγω αποβολής του Κλούμαση στο 83’.

Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Κανάρης- Ατρόμητος, Πανεπιστήμιο – Βαρβασιακός και Ποσειδώνας – Δάφνη ενώ άνευ αγώνος στους 8 προκρίνονται Ηρακλής και Κλασσικό.

Περισσότερα Νέα

«Aποδομώντας το ΑΙ»: Συζήτηση στο «Αντίβαρο» για την «τεχνητή νοημοσύνη»

Το ΑΙ, η «τεχνητή νοημοσύνη», έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Βρίσκεται παντού...

Έρχονται ανατιμήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αν δεν ληφθούν μέτρα απο την πολιτεία

Εντονος προβληματισμός επικρατεί στον κλάδο της ακτοπλοΐας για το αυξημένο κόστος λειτουργίας των πλοίων μετά την...

«Μιλάνε τα δέντρα;» η νέα παιδική παράσταση από τον Σύλλογο Γυναικών (vid)

Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, που δεν άφησαν ανεπηρέαστα τα παιδιά, ο Σύλλογος...