«ΣΤΟΛΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»
Η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Χίου διοργανώνει και προσκαλεί όλα τα σωματεία και τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό τουρνουά αγώνων μίνι βόλεϊ “Στολίστε το δέντρο της αγάπης” στο κλειστό γυμναστήριο Χίου την Τετάρτη 16/12/2015 από τις 15:00 έως τις 17:00.
Σκοπός του φιλανθρωπικού τουρνουά είναι η χαρά των παιδιών μας μέσα από το παιχνίδι και η αφύπνιση αλληλεγγύης και αγάπης προς το συνάνθρωπό μας. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν βόλεϊ, να ζωγραφίσουν και να στολίσουν το “Δέντρο της Αγάπης” με στολίδια και δικές τους εικαστικές δημιουργίες.
Συγχρόνως, για όποιον θέλει, θα υπάρχει η δυνατότητα καταβολής προσφοράς αγάπης για την “Κιβωτό του Κόσμου”. Η Κιβωτός που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί στο νησί μας έχει μοναδικό σκοπό να βοηθά και να περιθάλπει παιδιά που προέρχονται από οικογένειες που έχουν χτυπηθεί από διάφορα κοινωνικά προβλήματα, εγκατάλειψη, απόρριψη, φτώχεια, ανεργία, βία.

