Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
8 C
Chios

Social

«Στόχος τα αντιπλημμυρικά να δημοπρατηθούν μέχρι το καλοκαίρι του 2021» (vid)

«Στόχος είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2021 να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση των ανιπλημμυρικών έργων που χρηματοδοτούνται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου» δηλώνει ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Χίου, του φορέα που αναλαμβάνει την υλοποίηση των έργων αυτών.

Όπως λέει ο κ. Ξενάκης πρόκειται για έργα με μεγάλους προϋπολογισμούς και οι διαδικασίες είναι σαφείς και χρονοβόρες οπότε αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε τα έργα θα έχουν αναδόχους μέχρι το τέλος του χρόνου ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση τους.

Μάλιστα  το αντιπλημμυρικό έργο του Καλοπλύτη είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό μιας και θα πρέπει να σκαφτούν μεγάλα τμήματα της Πόλης οπότε θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις και διαβουλεύσεις με εμπόρους και κατοίκους,  ώστε το έργο να εκτελεστεί με τη μικρότερη δυνατή όχληση.

Περισσότερα Νέα

«Σπάμε τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου για την 8η Μάρτη:   Οι γυναίκες του καθημερινού...

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου “Aegean Startups 2021”

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups 2021, για την ανάδειξη...

Διαδικτυακή εκδήλωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας: «Η Ελληνική Αστυνομία μαζί με τη Γυναίκα»

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση...