Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019
21 C
Chios
  • Αρχική
  • Κοινωνία

Social

Στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου το 8ο Διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Μάρκετινγκ & Τουρισμού

Το 8ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού-  ICSIMAT 2019, στη Χίο και στη Μυτιλήνη από τις 17 ως τις 21 Ιουλίου 2019, με φορέα  διοργάνωσης το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Η επιστημονική εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με σημαντικά Πανεπιστήμια, εκτός των άλλων, από την περιοχή του  Αμβούργου, της Ολλανδίας, της Αμερικής, του Καναδά και της Πολωνίας.

«Η Διεθνής Διάσκεψη, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για το Στρατηγικό Καινοτόμο Μάρκετινγκ και τον Τουρισμό 2019 θα παράσχει μια έγκαιρη και διαδραστική διεθνή πλατφόρμα για ακαδημαϊκούς, κυβερνητικούς και επαγγελματίες, προκειμένου να συζητήσουν και να αναπτύξουν νέες προοπτικές στον τομέα του μάρκετινγκ, των καινοτόμων τεχνολογιών και του τουρισμού. Θα είναι σε θέση να συζητήσουν θέματα που θα επηρεάσουν τη μελλοντική κατεύθυνση της έρευνας και της πρακτικής μάρκετινγκ σε μια ψηφιακή εποχή και την εποχή της καινοτομίας. Η κοινότητα ICSIMAT περιλαμβάνει παγκοσμίως γνωστούς μελετητές, μέλη ΔΕΠ, διδακτορικούς φοιτητές, ερευνητές και επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι συνεργάζονται και ανταλλάσσουν ερευνητικές εργασίες και διοργανικές συνεργασίες.

Στο συνέδριο, θα υπάρχει special session που σχετίζεται με επιχειρήσεις  και εταιρείες διεθνώς αναγνωρίσιμες και οι δυνατότητες networking για συνέργειες και projects αποτελούν στόχο του συνεδρίου (HORIZON, ERASMUS+, placements). Το συνέδριο έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών,  ομιλίες από εξαίρετα παραδείγματα στο χώρο των επιχειρήσεων και των  οργανισμών, τα πρακτικά του δημοσιεύονται σε μεγάλους εκδοτικούς οίκους (Springer, Elsevier) ενώ τα περσινά πρακτικά Springer  έλαβαν περισσότερες από 73000 downloads και κατατάχθηκαν στο 25% της Springer. Το advisory board, η επιστημονική επιτροπή και τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια συγκαταλέγονται στα κορυφαία στο είδος τους».

Περισσότερα Νέα

Ημερίδα ενημέρωσης και στήριξης στα άτομα με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την θεραπευτική προσέγγιση στην πολλαπλή σκλήρυνση διοργανώνει το σωματείο ατόμων με...

Παραίτηση όλων των αιρετών του Β.Αιγαίου και κινητοποιήσεις προτείνει ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά»

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις για το μεταναστευτικό: Μόλις μερικές μέρες...

Ευνοϊκότερο καθεστώς για τους ελεύθερους επαγγελματίες μετά τις φορολογικές και ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης

O υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης, μιλώντας στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή...