Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
24 C
Chios

Social

Στις κάλπες την επόμενη Κυριακή 1.500 κυνηγοί (vid)

Γυρίζει σελίδα ο κυνηγετικός σύλλογος

1500 κυνηγοί καλούνται στην  κάλπη την Κυριακή 12 Ιουλίου προκειμένου να εκλέξουν τη νέα διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου.

Η εκλογική διαδικασία που πραγματοποιείται με καθυστέρηση, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και θα διεξαχθεί στο Εργατικό Κέντρο της Χίου από τις 10.00.  Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο νέο Συμβούλιο είναι αρκετά αυξημένο και ήδη οι συμμετοχές ξεπερνούν τους 11 με την οριστική λίστα να  αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Τετάρτη στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Μεννή για τον ίδιο και την παρούσα διοίκηση κλείνει ένας κύκλος δέκα χρόνων γεμάτος από δράσεις, προσφορές αλλά και λάθη.  Ανάμεσα στην παρακαταθήκη που μένει στην επόμενη διοίκηση είναι η ανακύκλωση φυσιγγιών που έχει ξεπεράσει τον 1 τόνο, οι σπορές στα κυνηγότοπους καθώς και το πρόγραμμα παρατήρησης ενδημικών θηραμάτων.  Στα αρνητικά ο κ.Μεννής κατατάσσει τη δημιουργία του νέου συλλόγου, τον «παρασύλλογο» όπως τον αποκαλεί για τον οποίο θεωρεί ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι για τη σύσταση του.

Περισσότερα Νέα

Ε.Κώσταλου: Με 17.600 μόρια καθ’οδόν για Ψυχολογία (vid)

Ημέρα αποτελεσμάτων η χθεσινή για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων που έμαθαν την βαθμολογία τους. Η...

Συντονιστική για Ν.Μηταράκη: «Ήρθε στη Χίο για να διχάσει, παραμένει ανεπιθύμητος»

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων της Χίου: Ανερυθρίαστα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της ΝΔ...

Σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα και τραυματισμός του δικυκλιστή στην Καλλιμασιά

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μαστιχοχωρίων διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την Πέμπτη...