Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
12 C
Chios

Social

Στήριξη του Δήμου στο Ναυτικό Όμιλο Χίου με 40.000€ (vid)

Μετονομάζεται σε "ΝΟΧ - ΝΠΔΔ Χίου" η ομάδα της Α1 πόλο

Το όνομα και του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου θα φέρει πλέον στις εμφανίσεις του ο Ναυτικός Όμιλος Χίου, μιας και ο Δήμος και το Νομικό πρόσωπο είναι ο μεγάλος χρηματοδότης για τη φετινή χρονιά.   Η συμφωνία σφραγίστηκε σήμερα με την υπογραφή της σύμβασης  ανάμεσα στα δύο μέρη, με το ΝΟΧ να λαμβάνει ενίσχυση 40.000€ για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Στην ιστορικότητα του σωματείου το οποίο αντιπροσωπεύει τη Χίο στη μεγάλη κατηγορία  του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εδώ και 40 χρόνια   αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Χίου Σ.Κάρμαντζης, τονίζοντας ότι ο Δήμος Χίου στοχεύει στη στήριξη και των υπολοίπων σωματείων του νησιού αναλογικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του προέδρου του Νομικού Προσώπου Γ.Μανάρα ο οποίος στάθηκε  και στην προσπάθεια αναβάθμισης που γίνεται των εγκαταστάσεων του Ιωνικού Κολυμβητηρίου ώστε και οι αθλητικές υποδομές να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις του αύριο ενώ μίλησε για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει με την ομάδα του ΝΟΧ.

 Τις ευχαριστίες του στη δημοτική αρχή και τη διοίκηση του Νομικού Προσώπου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΝΟΧ Δ.Σκαπινάκης επισημαίνοντας ότι η στήριξη αυτή επιτρέπει στο ΝΟΧ να συνεχίζει την παρουσία του στο πρωτάθλημα. «Υπάρχει βοήθεια και από άλλους δωρητές άλλα και παλιούς παίχτες και παράγοντες που πάντα βρίσκονται δίπλα στο ΝΟΧ» είπε ο κ. Σκαπινάκης δηλώνοντας ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται και η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

Τέλος και ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γ.Μπελέγρης , που συμμετείχε στην συνέντευξη τύπου για το θέμα, μίλησε για τους στενούς δεσμούς του ΝΟΧ με τη χιακή κοινωνία αλλά και την αναγκαία στήριξη των σωματείων που προσφέρουν υγιείς διεξόδους στη νεολαία του νησιού.

Περισσότερα Νέα

Κορονοϊός (11/4): 11 νέα κρούσματα στη Χίο

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.718,...

80χρονος νεκρός έπειτα από πτώση από 4 μέτρα

Τραγικό θάνατο βρήκε 80χρονος συμπολίτης την Κυριακή καθώς έπεσε από ύψος 4 μέτρων. Ο άτυχος άνδρας...

«Επανεκκίνηση για όλους» ζητούν οι Σύλλογοι Εστίασης Ελλάδος

«Όλοι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία επανεκκίνησης ύστερα από 7 μήνες με κλειστές τις...