Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
11.9 C
Chios

Social

Στην τουριστική αγορά της Κωνσταντινούπολης στοχεύουν οι φορείς της Χίου (vid)

Το παρών στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Κωνσταντινούπολης θα δώσει η Χίος με την ενιαία  συμμετοχή  του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού, του Επιμελητηρίου, του Δήμου και της Περιφέρειας.

Με δεδομένο μάλιστα ότι την περσινή χρονιά παρατηρήθηκε αύξηση των επισκεπτών στη Χίο από την Κωνσταντινούπολη, προγραμματίζεται εκδήλωση παρουσίασης της Χίου ως τουριστικού προορισμού σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ και το Προξενείο της  Χώρας  μας στην Κωνσταντινούπολη.

Η εκδήλωση, όπως λέει ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Κ.Βεργίνας, θα φιλοξενηθεί στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Ελληνικού Προξενείου και σε αυτήν έχουν καλεστεί τουριστικοί πράκτορες άλλα και δημοσιογράφοι από τη γειτονική Χώρα. «Είναι μια καλή ευκαιρία να προωθήσουμε το νησί, σε μια αγορά που ενδιαφέρει τοπικά τους επαγγελματίες» λέει ο κ. Βεργίνας, διευκρινίζοντας ότι την επιμέλεια της παρουσίασης θα έχει ο Φορέας Τουρισμού.

Περισσότερα Νέα

Αναψαν οι ψησταριες παρα τη βροχη

Μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός ωστόσο στο κέντρο της Πόλης άναψαν ήδη οι ψησταριές. Στην...

Νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Β.Αιγαίου ο Αρχιπύραρχος Κ.Θεοφιλόπουλος

Καθήκοντα Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου ανέλαβε ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος  Θεοφιλόπουλος. Ο κ.Θεοφιλόπουλος έχει...

Έσπασε το ρόδι εκτός έδρας ο ΒΑΟΛ

Με πολύ καλή εμφάνιση ο ΒΑΟΛ κατάφερε να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη...