Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
27 C
Chios

Social

Στην τουριστική αγορά της Κωνσταντινούπολης στοχεύουν οι φορείς της Χίου (vid)

Το παρών στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Κωνσταντινούπολης θα δώσει η Χίος με την ενιαία  συμμετοχή  του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού, του Επιμελητηρίου, του Δήμου και της Περιφέρειας.

Με δεδομένο μάλιστα ότι την περσινή χρονιά παρατηρήθηκε αύξηση των επισκεπτών στη Χίο από την Κωνσταντινούπολη, προγραμματίζεται εκδήλωση παρουσίασης της Χίου ως τουριστικού προορισμού σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ και το Προξενείο της  Χώρας  μας στην Κωνσταντινούπολη.

Η εκδήλωση, όπως λέει ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Κ.Βεργίνας, θα φιλοξενηθεί στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Ελληνικού Προξενείου και σε αυτήν έχουν καλεστεί τουριστικοί πράκτορες άλλα και δημοσιογράφοι από τη γειτονική Χώρα. «Είναι μια καλή ευκαιρία να προωθήσουμε το νησί, σε μια αγορά που ενδιαφέρει τοπικά τους επαγγελματίες» λέει ο κ. Βεργίνας, διευκρινίζοντας ότι την επιμέλεια της παρουσίασης θα έχει ο Φορέας Τουρισμού.

Περισσότερα Νέα

«Ο κορονοϊός είναι εδώ και εμείς δεν έχουμε εναλλακτικό σχέδιο» (vid)

Το καμπανάκι του κινδύνου κρούουν οι νοσοκομειακοί γιατροί που πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση ζητώντας...

Έτοιμες οι μελέτες για την ανάπλαση του REX (vid)

Ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες μελέτες και οδεύει προς υλοποίηση το έργο που αφορά την ανάπλαση του...

Ανάβουν το Σάββατο τα φανάρια στο Α΄τμήμα του Περιφερειακού (vid)

Το Σάββατο αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία τα φανάρια του Α’ τμήματος του Περιφερειακού δρόμου...