Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022
15.9 C
Chios

Social

Στην OPAP MARATHON EXPO η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Με απόλυτη  επιτυχία  ολοκληρώθηκε η συμμέτοχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Έκθεση OPAP MARATHON EXPO 2022, τη μεγαλύτερη αθλητική έκθεση στην χώρα η οποία πραγματοποιήθηκε  09-12 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

Η  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  έδωσε δυναμικό παρών με ένα περίπτερο υψηλών προδιαγραφών που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Με κεντρικό σύνθημα « Πάμε Βόρειο Αιγαίο» τα νησιά μας παρουσίασαν τις αθλητικές εκδηλώσεις τους  στους επισκέπτες της έκθεσης ενώ τα στελέχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που απάρτιζαν την αποστολή πραγματοποίησαν συναντήσεις με στελέχη Υπουργείων, Ομοσπονδιών, Οργανισμών, Συλλόγων και με αθλητικούς παράγοντες ανταλλάσσοντας απόψεις και σχεδιάζοντας μελλοντικές συνεργασίες.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο  Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης  Αυγενάκης , ο  Γ.Γ . του ΕΟΤ  Δημήτρης Φραγκάκης,  ο Περιφερειάρχης Αττικής  Γιώργος Πατούλης, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο  Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης, η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου Μαρία Κακαλή, η Χιώτισσα Παραολυμπιονίκης Κέλλυ Λουφάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού  Αττικής Χάρης Ρώμας,  ο  Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς, ο  Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης  Σταύρος Τραυλός, το μέλος του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και έφορος Εθνικών ομάδων, Κωνσταντίνος Σιάχος, ο  Γιώργος Πομάσκι προπονητής των Ολυμπιονικών, πολλοί Έλληνες πρωταθλητές, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, αθλητές των νησιών μας που έλαβαν μέρος στον Κλασικό Μαραθώνιο και δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

 Την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Μεταναστευτικής κρίσης  Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο ειδικός σύμβουλός σε θέματα Αθλητισμού  Κρέτσης Βασίλης  ο προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού Πολιτισμού της ΠΒΑ  Χατζησταυράκης Γιώργος  και  ο διοικητικός υπάλληλος του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης  της Π.Ε.Χίου  Μισεντσής Αντώνης .

Στο περιθώριο της Έκθεσης  οι κ. Κουρσουμπάς και Κρέτσης παρέστησαν στην κεντρική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ Authentic Talks στο ίδρυμα Νιάρχος  με υψηλούς προσκεκλημένους και κεντρική παρουσιάστρια την Χιώτισσα Παρολυμπιονίκη Κέλλυ Λουφάκη.

 Τέλος στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου,  διανεμήθηκαν  μπλουζάκια στους Αθλητές των νησιών μας, που το  επισκέφθηκαν με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Βόρειο Αιγαίο». Η Περιφέρεια ΒΑ ευχαριστεί θερμά για την ευγενική του χορηγία το New York College  όπως επίσης και τον με καταγωγή από την Λέσβο Ευάγγελο Χαραλάμπους διοργανωτή της έκθεσης.

Περισσότερα Νέα

“Ανοίγει” αύριο θυρίδα της “Κιβωτού” στην Εθνική Τράπεζα της Χίου

Μία θυρίδα η οποία συνδέεται με την «Κιβωτό του Κόσμου» εντοπίστηκε στην Χίο, στο πλαίσιο των ερευνών που...

Η ναυτομάνα Χίος τίμησε τον προστάτη της Άγιο Νικόλαο

Τον προστάτη Άγιο των ναυτικών και του πολεμικού ναυτικού τίμησαν με κάθε λαμπρότητα και χωρίς...

Εθελοντική αιμοδοσία για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ (vid)

Εθελοντική αιμοδοσία, στα πλαίσια των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, διοργάνωσε το...