Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
6.5 C
Chios

Social

Στην κοπή της πίτας των Πυργούσων Αττικής ο Γιάννης Θεοτοκάς

Το παρών στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής έδωσε, μεταξύ άλλων, ο Χιώτης Εμπορικός Διευθυντής της Revoil, δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου με τον συνδυασμό «Χαϊδάρι Αναγέννηση», Γιάννης Θεοτοκάς.

Ο κ.Θεοτοκάς αποτελεί ακρογονιαίο λίθο των πρωτοβουλιών της Revoil, η οποία να υπενθυμίσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα του 2019 πραγματοποίησε τον πολύ επιτυχημένο διαγωνισμό «Revoil-Χίος 24 χρόνια μαζί!» που μοίραζε κάθε εβδομάδα 5 δωροεπιταγές των 20 ευρώ για καύσιμα Revoil και 3 δωροεπιταγές των 150 ευρώ από τα S/M Χαρά ενώ κάθε δυο μήνες προσέφερε δωροεπιταγή καυσίμων Revoil αξίας 500 ευρώ.

Ο διαγωνισμός αυτός ήταν στα πλαίσια των 24 χρόνων συνεχούς παρουσίας της εταιρείας πετρελαιοειδών Revoil στη Χίο «τρέχει» η προσφορά της Revoil με καύσιμα αξίας 25 ευρώ δώρο ένα γυάλινο ποτήρι νερού.

Επίσης, η εταιρεία Revoil «τρέχει» την προσφορά με αγορά τουλάχιστον 20 ευρώ από το S/M Χαρά να δίνεται κουπόνι έκπτωσης 20 ευρώ για αγορά τουλάχιστον μισού τόνου καυσίμων Revoil.

Ο κ. Θεοτοκάς είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Bowling Green State University του Οχάιο και κάτοχος ΜΒΑ από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Έχει μακρά εργασιακή εμπειρία σε Διευθυντικές Θέσεις (Διευθύνοντος Συμβούλου, Εμπορικού Διευθυντή, Διευθυντή Marketing) Ελληνικών και Πολυεθνικών Εταιριών στο χώρο κυρίως των τροφίμων και ποτών όπως οι COCACOLA 3E, FRIESLAND HELLAS, OLYMPUS DAIRY, ΙΟΝΙΑ Α.Ε., SADAFCO.

Περισσότερα Νέα

Κόβει την πίτα του ο Σύλλογος Γυναικών Χίου

Ο Σύλλογος Γυναικών Χίου καλεί τις φίλες και τα μέλη του συλλόγου στην κοπή της πίτας του,...

Το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χίου

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Χίου, η...

Ιωάννα Κοσσένα: «Ό,τι έχω κάνει το κρατάω σαν κάτι πολύτιμο»

Συνέντευξη στην Υβόννη Παλαιολόγου -Με λένε Νεράιδα και είμαι αληθινή νεράιδα! -Και τι σε τράβηξε στον κόσμο...