Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
14.4 C
Chios

Social

«Στην ίδια γραμμή ποδόσφαιρο και διαιτησία»

Ενημερωτική ημερίδα για τους κανονισμούς διαιτησίας και τους νέους κανόνες ποδοσφαίρου από τους Στ.Τριτσώνη και Δ.Καλύβα

Παρουσία διαιτητών, παραγόντων και προπονητών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Χανδρής ενημερωτική ημερίδα για τους κανονισμούς διαιτησίας και τους νέους κανόνες ποδοσφαίρου, που διοργανώθηκε από την ΕΠΣ Χίου σε συνεργασία με τις ΚΕΔ, ΕΠΟ και Επιτροπή Διαιτησίας Χίου.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο Σταύρος Τριτσώνης, υπεύθυνος εκπαίδευσης διαιτητών της ΕΠΟ και ο Δημήτρης Καλύβας, υπεύθυνος διαιτητών Γ’ Εθνικής και υποψηφίων για άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Ο υπεύθυνος διαιτησίας της Περιφέρειας, Γιώργος Κουκούλας, σημείωσε πως η ημερίδα γίνεται στη Χίο αφενός για να τιμηθεί το νησί μας διαιτητικά αλλά και γιατί αποτελεί μια από τις ενώσεις που παράγει συνεχώς νέους διαιτητές.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας, Παντελής Ρούλης, στάθηκε στον πολύ χαμηλό ηλικιακό μέσο όρο των διαιτητών του νησιού μας με την παράλληλη ύπαρξη καλών διαιτησιών.

Ο Σταύρος Τριτσώνης αφού εξήρε το έργο των αρμόδιων αρχών περιφερειακά και τοπικά, εξήγησε τη σημασία του μότο «δουλεύουμε μαζί για καλύτερη συνεννόηση».

Ο κ.Τριτσώνης σημείωσε «πως το ποδόσφαιρο και η διαιτησία βρίσκονται στην ίδια γραμμή, δεν υπάρχει καλό και αξιόπιστο ποδόσφαιρο χωρίς αξιόπιστη διαιτησία, δεν μπορεί όμως και η διαιτησία να είναι σε υψηλό επίπεδο αν δεν είναι σε υψηλό επίπεδο το ποδόσφαιρο», για να συμπληρώσει «στα 90 λεπτά του παιχνιδιού ο καθένας έχει το ρόλο του, σε γενική θεώρηση είναι συνεργάτες, υπηρετούν το ποδόσφαιρο του οποίου όμως ο  πρωταγωνιστής είναι ο ποδοσφαιριστής.

Την έναρξη της ημερίδας κήρυξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, Κώστας Νικολαΐδης που ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της ημερίδας.

Περισσότερα Νέα

Με μηνύματα ενότητας και αναδρομη στο παρελθον η πίτα της ΠΕΚΕΒ

"Αν είμαστε ενωμένοι κανένας δεν μπορει να μας διασπασει" ειπε από το βημα της ΠΕΚΕΒ...

Χρήσιμες συμβουλές για την οργάνωση της καθημερινότητας

Η Κοινότητα Ανιχνευτών του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χίου, το Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου...

Μια βραδιά για τον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη στο Ωδείο «Αιγέας»

Μια εξαιρετική μουσική βραδιά πρόσφερε το Ωδείο «Αιγέας» στο πολυπληθές κοινό που βρέθηκε στην αίθουσα...