Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
6 C
Chios

Social

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση προσφεύγει ο Δήμαρχος για την απόφαση των ανταποδοτικών (vid)

Στην αποκεντρωμένη διοίκηση Αιγαίου προσφεύγει ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή για το θέμα των ανταποδοτικών τελών, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου,  όπου πλειοψήφησε η πρόταση των αντιπολιτεύσεων για τα ανταποδοτικά τέλη του 2021.

Ο Δήμαρχος Χίου σε δήλωσή του υπεραμύνθηκε της πρότασης του, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια οι δημότες θα έβλεπαν στους λογαριασμούς τους μειωμένα ανταποδοτικά τέλη, χαρακτηρίζοντας ανεδαφική την πρόταση των αντιπολιτεύσεων.

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Κάρμαντζης στην πρόταση των αντιπολιτεύσεων υπάρχει πρόταση για έσοδα 1εκ ευρώ από το μεταναστευτικό, βάσει της χρηματοδότησης 150€ για κάθε πρόσφυγα/μετανάστη,  γεγονός που σημαίνει ότι δέχονται δομή 8.000 ατόμων στο νησί.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου ζητούμενο των επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων είναι  να πλήξουν τον ίδιο και την δημοτική του αρχή και ουσιαστικά «χτυπούν» ολόκληρο το νησί.   «Οι κ. Τριαντάφυλλος, Καραβασίλης, Βουρνούς και Στάθης εκμεταλλεύονται τον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να ρίξουν κάτω τον Κάρμαντζη» είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Νέα

Επανήλθε το ρεύμα, συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση στη βόρεια Χίο (vid)

Επανήλθε το ρεύμα στη Βόρεια Χίο όπως και στις Οινούσσες που είχαν μείνει χωρίς ρεύμα...

Διακοπή και απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήματα της βόρειας Χίου λόγω χιονόπτωσης

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας λόγω...

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο και χωρίς ρεύμα στη βόρεια Χίο

Η έντονη χιονόπτωση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έχει προκαλέσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο...