Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019
28 C
Chios
  • Αρχική
  • Κοινωνία

Social

Στη θέση του το seatrack της Δασκαλόπετρας, «εμπλοκή» με την προμήθεια των άλλων 4

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την τοποθέτηση του μηχανήματος seatrack στην παραλία της Δασκαλόπετρας. Ήδη συνεργεία του Δήμου ετοιμάζουν τον χώρο προκειμένου να τοποθετηθεί ο ειδικός διάδρομος με το μηχάνημα όπως και οι αλλαξιέρες προκειμένου τα άτομα με αναπηρία να μπορούν να πραγματοποιούν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Όπως λέει ο Αντιδήμαρχος Γ.Καραμανής, από το Δήμο μέχρι αύριο οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν και το μηχάνημα να δοθεί προς χρήση, καλώντας παράλληλα όλους να το σεβαστούν.

Όσον αφορά την προμήθεια των 4 sea track τα οποία έχουν ενταχθεί για το Δήμο της Χίου, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της δημοπράτησης και μάλιστα σήμερα εκδικάζεται ένσταση που έχει κατατεθεί από εταιρεία. Σύμφωνα με τον κ. Καραμανή σε περίπτωση που η ένσταση απορριφθεί από την αρμόδια επιτροπή και η διαδικασία προχωρήσει  μέσα στο φετινό καλοκαίρι θα γίνει και η τοποθέτηση των υπολοίπων σε Λήμνο, Μπέλα Βίστα, Μέγα Λημνιώνα και Κώμη.

 

Περισσότερα Νέα

Ξεκίνησε το έργο για τη νέα Παθολογική του Σκυλίτσειου

Ξεκίνησαν οι εργασίες στα κτήρια του Νοσοκομείου όπου προβλέπεται να στεγαστούν η παθολογική και ψυχιατρική...

Σε ομηρεία 30 εργαζόμενοι, σε απόγνωση οι μόνιμοι υπάλληλοι στο Νοσοκομείο

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο Σκυλίτσειο που έχουν  προσληφθεί μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ...

Η Χίος τιμά τους συντρόφους του Ρήγα Φεραίου

Με πρόταση του κ. Γεωργίου Σούρλα πρ. Υπουργού – Αντιπροέδρου της Βουλής, στο Βελιγράδι τον...